Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Στη Βουλιαγμένη θα τερματίσει o φιλοζωικός μαραθώνας Penny Marathon

Στη Βουλιαγμένη θα τερματίσει o φιλοζωικός μαραθώνας Penny Marathon
Μεγέθυνση
Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που φιλόζωοι πολίτες από την Ελλάδα, την Αυστραλία και όχι μόνο, θα τρέξουν και θα ποδηλατήσουν 42 χιλιόμετρα, ώστε να γνωστοποιήσουν και να αναδείξουν για ακόμα μια φορά, τα δεινά που βιώνουν τα αδέσποτα ζωάκια.

Ο φετινός Μαραθώνιος Αγάπης «Penny Marathon» που ξεκίνησαν οι δύο Ελληνο-αυστραλές, Πεπ & Ελευθερία που έτρεξαν από τον Μαραθώνα στην Αθήνα για να μαζέψουν χρήματα για την προστασία των αδέσποτων ζώων θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.

Έτσι τετράποδοι δρομείς μαζί με τους δίποδους φίλους τους, θα πάρουν μέρος και στο φετινό Penny Marathon, ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων στην Αθήνα θα είναι και ο Μάρκος, ένα πρώην αδέσποτο σκυλάκι των ελληνικών δρόμων, ο οποίος πλέον είναι ένας έμπειρος «μαραθωνοδρόμος» και θα τρέξει 10 χιλιόμετρα με τον ιδιοκτήτη του, για να υποστηρίξει όλα εκείνα τα ζώα, που εξακολουθούν να ψάχνουν για την αγάπη και τη ζεστασιά ενός σπιτιού.
Ο ξεχωριστός αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 και μισή, από την Πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο και θα τερματίσει στην πλατεία της Βουλιαγμένης.
Για συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο pennymarathon.com
Πηγή

Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...