Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τελικά η «Φωνή» ήρθε από τον Μαραθώνα…

Τελικά η «Φωνή» ήρθε από τον Μαραθώνα…
«Μια χώρα, Μια φωνή» την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ με τους 4 coaches του «Voice» να τραγουδούν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στη συναυλία αυτή λοιπόν οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης θα ενώσουν τις φωνές τους προσπαθώντας να συγκεντρωθούν χρήματα με τα οποία θα μπορέσει η «Αποστολή» να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως ειπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι η ιδέα για αυτή τη συναυλία ξεκίνησε από τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την «Αποστολή» έχει διοργανώσει την εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαΐ» με σκοπό τη σίτιση άπορων συμπολιτών μας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα λοιπόν με τον Ηλία Ψινάκη μου είπε πως

«πράγματι, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κώστα Δήμτσα. Του είχα πει ότι θα ήταν καλό να διοργανωθεί μια συναυλία με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα για το έργο της “Αποστολή” και για το λόγο αυτό και συναντηθήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο που μου είχε πει πως είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της εκστρατείας. Του είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια συναυλία κι επειδή εκείνη την περίοδο μόλις είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το “Voice” ο Αντώνης μίλησε στον Θοδωρή Κυριακού. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Συμβούλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, «αγκάλιασε» αμέσως την ιδέα και έτσι στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον Στρατή Λιαρέλλη, τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη που δούλεψαν πολύ για την υλοποίησή της. Κι είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλοι μου θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν για ένα πιάτο φαΐ!

- Η ιδέα λοιπόν για το «Μια χώρα μια φωνή» ξεκίνησε από τον Μαραθώνα…

Δεν έχει σημασία από πού ξεκίνησε, αλλά ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 την «αγκάλιασαν» και την υλοποίησαν. Βέβαια, όπως είχα πει αρχικά με τον κύριο Δήμτσα, ήθελα η συναυλία να γίνει στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου τερματίζει ο μαραθώνιος. Γιατί ο αγώνας ενάντια στην πείνα είναι μαραθώνιος και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε σε αυτόν. Μακάρι να πάει πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ, γιατί όσο πιο πολύς κόσμος βοηθήσει, τόσα περισσότερα πιάτα φαΐ θα υπάρξουν για τους άστεγους και άπορους».

Αυτά λοιπόν που είπε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ενώ μου τόνισε πως θα συνεχίσει την εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαΐ» , θεωρώντας υποχρέωσή του να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Αύριο μάλιστα θα πάει και στην πρόβα, αλλά και την Πέμπτη θα είναι κι αυτός στο ΟΑΚΑ να ενώσει τις φωνές του στο «Μια χώρα, Μια φωνή».Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...