Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στις κερκίδες η Μέρκελ για τον αγώνα «Γερμανία-Ελλάδα»

EURO 2012 
Στις κερκίδες του γηπέδου για τον αγώνα Γερμανίας-Ελλάδας για την προημητελική φάση του Euro 2012, θα βρίσκεται τελικά η Άνγκελα Μέρκελ, μετά από αλλαγή στο πρόγραμμα της μίνι- συνόδου της Ρώμης, την Παρασκευή.
Στις κερκίδες η Μέρκελ για τον αγώνα «Γερμανία-Ελλάδα»
Μετά την αλλαγή του προγράμματός της, η Γερμανίδα Καγκελάριος θα είναι τελικά σε θέση να μεταβεί στο Γκντάνσκ της Πολωνίας για τον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας...
δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.
Κι αυτό γιατί η ιταλική κυβέρνηση μετέθεσε αρκετές ώρες νωρίτερα την μίνι σύνοδο που θα διεξαχθεί μεταξύ του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, της Άνγκελα Μέρκελ και του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι στην Ρώμη, αυτή την Παρασκευή, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ο Στράιτερ, απορρίπτοντας την όποια «πολιτική διάσταση» θα μπορούσε να έχει ο επικείμενος αγώνας, σημείωσε πως το ματς μεταξύ των δυο χωρών δεν είναι παρά ένα αθλητικό γεγονός και σύμφωνα με τον ίδιο, η Άνγκελα Μέρκελ «ελπίζει σε ένα συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι».
Νίκη Γερμανίας με 3-1 προβλέπει ο Σόιμπλε
Νίκη της Γερμανίας με 3- 1 προέβλεψε o υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση».
Την ίδια ώρα τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν τη δήλωση του ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Τόμας Μίλερ, ο οποίος, σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πολωνία, δήλωσε ότι «δεν μας έχουν απαγορευτεί τα ανέκδοτα για την Ελλάδα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...