Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο Ψινάκης σε σαφάρι χολιγουντιανών celebrities στο Αιγαίο για να κάνει τον Μαραθώνα Κάννες

psinakis-aigai-dimarxos-marathonas-570
Λίγες μόλις ημέρες έμεινα ως τη στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα. Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου η δημαρχιακή του θητεία να μείνει αξέχαστη στους δημότες που τον τίμησαν εκλέγοντάς τον πανηγυρικά.

Ένα από τα πλέον φιλόδοξα project που έχει στο μυαλό του είναι η δημιουργία ενός φεστιβάλ κινηματογράφου εφάμιλλου των Καννών.Έρχονται τα Marathon Awards και όπως λέει ο ίδιος: «Και τι είναι οι Κάννες και τις διαφημίζουν τόσο; Όλες οι ταινίες προβάλλονται σε κάποια ντουβάρια που δεν βλέπεις φως ούτε φεγγάρι.»
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης ο δήμαρχος Ψινάκης σάλπαρε ήδη με το σκάφος του και τριγυρνά σε όλα τα νησιά για να συναντήσει ορισμένους από τους δεκάδες celebrities που παραθερίζουν στην Ελλάδα.
Τι θα τους κάνει; Μέλη της Ακαδημίας Θερινού Κινηματογράφου Μαραθώνα. Κάτι σαν τις Κάννες δηλαδή, αλλά στο θερινό σινεμά. Έτσι αυτές τις ημέρες συνάντησε ή θα συναντήσει τον Τομ Χανκς, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (είναι στις Σποράδες), την Γκόλντι Χόουν και τον σύζυγό της Κερτ Ράσελ (παραθερίζουν στις Κυκλάδες) και τον Κουέντιν Ταραντίνο (έρχεται στα μέσα Αυγούστου) προκειμένου για τους πείσει να γίνουν μέλη του Marathon Awards. Επειδή όμως ο Μαραθώνας δεν διαθέτει εγκαταστάσεις, οι εκδηλώσεις, όπως λέει, θα γίνονται για δύο χρόνια στο Ηρώδειο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...