Σάββατο 10 Μαΐου 2014

The Voice: Μαρία-Έλενα η επόμενη μεγάλη «φωνή»

The Voice: Μαρία-Έλενα η επόμενη μεγάλη «φων�»
Η μητέρα τριών παιδιών από τη Λάρνακα κέρδισε στο φινάλε την 16χρονη Αρετή - Νωρίτερα αποχώρησαν η Αίμιλη και ο Λευτέρης - «Σάρωσε» σε τηλεθέαση 70,3%!
H μητέρα τριών παιδιών και καθηγήτρια από τη Λάρνακα, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου είναι η επόμενη μεγάλη «φωνή» όπως αναδείχθηκε από το πρώτο «The Voice» που έριξε αυλαία λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η πανέμορφη Μαρία-Έλενα που έδωσε «μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή με την 16χρονη Αρετή Κοσμίδου για την πρώτη θέση στο talent show του ΑΝΤ1 ευχαρίστησε την οικογένεια της, τα παιδιά της και τα αδέρφια της παραλαμβάνοντας το βραβείο από τα χέρια του Γιώργου Λιάγκα και λίγο πριν χαθεί στην αγκαλιά των συμπαικτών της που ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή.

Την Μαρία-Έλενα περιμένει, επίσης, ένα συμβόλαιο με τη Universal για τον πρώτο της δίσκο.

Το πρώτο της τραγούδι, πάντως, μαζί με τα τραγούδια των υπόλοιπων επτά φιναλίστ του «The Voice» θα δώσει αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός του The Voice καθήλωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα, με το σόου να σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 53,5%, ποσοστό απίστευτο αν σκεφτεί κανείς ότι επρόκειτο για ένα σόου που κράτησε σχεδόν 5 ώρες!

Μάλιστα, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε το όνομα της Μαρίας Έλενας, η τηλεθέαση έφτασε 70,3%, ενώ από τις 00:45 και μετά ήταν πάνω από 63% συνεχόμενα!

Όλοι μιλάνε για... ιστορικά ποσοστά τηλεθέασης στην ιδιωτική τηλεόραση, μιας και αντίστοιχα ποσοστά είχαν να σημειωθούν από το πρώτο Big Brother!

Πώς ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά

Με μια απρόσμενη έκπληξη ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του The Voice καθώς την έναρξη ανέλαβε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής έπαιξε τις πρώτες νότες του «Love me Again (I need to know now)» στο πιάνο και στη συνέχεια η σκυτάλη πήγε στους οκτώ που αποχώρησαν στα δύο τελευταία live που ανέλαβαν να ζεστάνουν τον κόσμο για τις επόμενες εμφανίσεις.

Δείτε τον Λιάγκα ρε ρόλο πιανίστα:
Βανδή και Μιχάλης (Stavento) κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους ώστε να κερδίσει το δικό τους «παιδί» καθώς από την κούρσα αποχώρησαν πρώτοι ο Λευτέρης Κιντάτος (Αντώνης Ρέμος) και η Αίμιλη Χαραλάμπους (Μελίνα Ασλανίδου).

Οι τέσσερις φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του show και φυσικά οι coach τούς ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το «όπλο» τους: Τη φωνή τους.

Κάθε ένας από τους φιναλίστ ερμήνευσε τρία τραγούδια, από τα οποία το ένα ήταν ντουέτο με τον coach του.

Να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά και μόνο από την ψήφο του κοινού.


Τι έγινε στον τελικό του The Voice Ο τελικός του The Voice, αμέσως μετά το τραγούδι με το οποίο μας εντυπωσίασε ο Γιώργος Λιάγκας με τις μουσικές του ικανότητες και το κρυφό ταλέντο του, ξεκίνησε με μια αναδρομή. Πώς έφτασαν οι τέσσερις φιναλίστ στον τελικό; Με ποιο τραγούδι έπεισαν τους κριτές να γυρίσουν; Ο κάθε ένας από τους τέσσερις τραγούδησε το τραγούδι που γράφτηκε στα μέτρα του. Θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε στο cd που θα δώσει το Πρώτο Θέμα την Κυριακή.

Την αυλαία άνοιξε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, που έχει coach τη Δέσποινα Βανδή, και για την οποία έγραψαν ένα τραγούδι οι Δημήτρης Κοντόπουλους και Βάγια Καλαντζή, από τη Universal, με τίτλο «Δυο εγωισμοί».

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα εκπληκτικό ντουέτο της Μαρίας-Έλενας με την Δέσποινα Βανδή, εντυπωσιακά γοητευτικές «δασκάλα» και «μαθήτρια», στο «No more tears (Enough is enough)», ένα τραγούδι που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να θυμάται πως το είχε πρωτοτραγουδήσει με τη Σοφία Βόσσου και σχολιάζοντας: «Η Σοφία, όταν ήμουν μικρή, ήταν ήδη μεγάλη καλλιτέχνης και με βοήθησε τραγουδώντας μαζί μου αυτό το τραγούδι. Τότε μου είχε φέρει γούρι, ελπίζω να φέρω κι εγώ σήμερα στη Μαρία-Έλενα».

Δεύτερος τη σκυτάλη πήρε ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος -εμφανώς σίγουρος για τον εαυτό του, μετά το ντουέτο μετά τον Βασίλη Καρρά- τραγούδησε το νέο του λαϊκό τραγούδι «Για την πάρτη της», σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Μόλλιου.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος προανήγγειλε τη συνεργασία του με το «μαθητή» του, Λευτέρη Κιντάτο, με τον οποίο αύριο πετάνε για Αμερική. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιφύλασσε αυτή την έκπληξη, για όποιον κατάφερνε να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Το δικό τους ντουέτο ήταν το «Για να σ' εκδικηθώ».

Αντιπαράθεση Ρέμου-Μιχάλη (Stavento)
«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ Αντώνη Ρέμου και Μιχάλη (Stavento) και επειδή βρήκε... δουλειά στο Λευτέρη Κιντάτο (καθώς θα τον πάρει μαζί σε περιοδεία στην Αμερική), αλλά και επειδή τραγουδάνε... ελληνικά τραγούδια! Μάλιστα ο Μιχάλης είπε: «Να μην ξεχνάμε πως ζούμε στο 2014 και δεν θα καλλιεργήσουμε το εθνικό μας φρόνημα εδώ». Να σημειωθεί πως η αντιπαράθεση για τα ελληνικά τραγούδια συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τη Μελίνα Ασλανίδου να παίρνει το μέρος του Αντώνη Ρέμου.

Τρίτη κατά σειρά εμφανίστηκε η Αίμιλη Χαραλάμπους, με coach την Μελίνα Ασλανίδου, με το τραγούδι που τις έγραψαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Βίκυ Γεροθόδωρου «Εγώ είμαι εγώ». Μάλιστα, οι δυο τους τραγούδησαν σε απόλυτη αρμονία το υπέροχο «Ζήτα μου ό,τι θες» της Χάρις Αλεξίου, αλλά και το μαγικό «Το χειροκρότημα» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Αρετή Κοσμίδου ήταν η τέταρτη (και μικρότερη) φιναλίστ που παρουσίασε το τραγούδι που γράφτηκε στα «μέτρα» της από τον Νίκο Μπιτζένη, με τίτλο «So cruel». Το ντουέτο που τραγούδησε η 16χρονη Αρετή με τον coach της Μιχάλη (Stavento) ήταν το μοναδικό «Πριν σε γνωρίσω», σε στίχους και μουσική του Μέθυσου.

Η πρώτη αποχώρηση
Από την προηγούμενη Παρασκευή και μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (σήμερα) ψήφιζε το κοινό για τους τέσσερις φιναλίστ. Η πρώτη αποχώρηση, στις 23.45, ήταν αυτή της Αίμιλης Χαραλάμπους.

Οι τρεις φιναλίστ θύμισαν την πρώτη τους εμφάνιση στο The Voice


Τα τραγούδια με τα οποία έκαναν τους κριτές να τους επιλέξουν τραγούδησαν οι τρεις φιναλίστ που απέμειναν, μετά την αποχώρηση της Αίμιλης Χαραλάμπους. Το «Let her go» τραγούδησε η Αρετή, με τον Αντώνη Ρέμο να εύχεται να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2015, το Φεγγάρι μου Χλωμό ο Λευτέρης Κιντάτος.

Η δεύτερη αποχώρηση

Δεύτερος αποχώρησε από τον τελικό ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος ευχαρίστησε τον «προπονητή» του Αντώνη Ρέμο, για τον οποίο είπε ότι είναι μια μεγάλη φωνή.

H έκπληξη: Στέφανος Κορκολής live

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Κιντάτου στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Στέφανος Κορκολής ο οποίος αρχικά συνόδευσε με ένα πιάνο τον Αντώνη Ρέμο σε δύο από τα τραγούδια που του έχει γράψει. Στη συνέχεια παρουσίασε ένα καινούργιο τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη βραδιά του τελικού ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μια μικρή αναδρομή σε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και Θρύψαλλα». Παράλληλα χάρισε ορισμένες μοναδικές στιγμές στο πιάνο δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο Αντώνης Ρέμος ότι είναι ένας από τους καλύτερους πιανίστες της Ελλάδας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...