Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Βιογραφικά Υποψηφίων Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα - Γραμματικό


http://go-marathon.gr/Biografika2.html
Υποψήφιοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ &Τοπικοί Σύμβουλοι
ΑΡΜΑΟΣ ΜΑΡΙΟ-ΚΛΩΝΤ
Από το 1978 έως το 1991 απασχολείται στον τουρισμό. Το 1987 αναλαμβάνει την διεύθυνση τουριστικού γραφείου. Είναι εμπνευστής και δημιουργός τριών νέων τουριστικών προγραμμάτων στην Ελλάδα. Την περίοδο 1995-2010 διευθύνει το καλλιτεχνικό καφενείο «Cafe Concerto» του κεντρικού Εθνικού Ωδείου. Δημιουργός του www.athensgreece.gr, με το οποίο επανέρχεται στον τουριστικό χώρο.
ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γεννήθηκε στα Χανιά. Κατοικεί μόνιμα από το 2002 στο Γραμματικό. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πολυετή προϋπηρεσία σε ανώτατες θέσεις του ιδιωτικού τομέα. Με αξιόλογη κινηματική δράση, ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Βιωσιμότητας & Περιβαλλοντικής Προστασίας Β.Α. Αττικής και της Επιτροπής Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ. Από το 2010 με τη Δύναμη Πολιτών αγωνίζεται για ένα Δήμο με κανόνες διαφάνειας και συμμετοχή των πολιτών, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, με σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος.
ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Βιωσιμότητας Β.Α. Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Φυσιολατρικής Ένωσης Νομικών. Συμμετέχει από την σύστασή της το 2003 στην Επιτροπή Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, έχει συντάξει και παραστεί στις δικαστικές ενέργειες των πολιτών κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Με την υποψηφιότητά του, αποφάσισε να συνταχθεί με τον κόσμο της εργασίας και της αξιοπρέπειας, για την ανατροπή του κόσμου του παρασιτισμού και των πελατειακών σχέσεων.
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι
ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, ετών 46, κάτοικος Γραμματικού, παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών. Πρόεδρος επί σειρά ετών του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγίου Γραμματικού, ιδρυτής της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γραμματικού και εκπρόσωπός της στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Αττικής, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαραθώνα, μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Μαραθώνα, μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού, εθελοντής στην πυρασφάλεια της περιφέρειας Γραμματικού. Συμμετείχε σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού, για τα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος και για την προστασία του περιβάλλοντος.
ΜΑΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΟΛΙΒΙΑ
Από τους πρωτεργάτες του κινήματος της «νεοαφήγησης» στην Ελλάδα. Διδάσκει την τέχνη της αφήγησης στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, το μάθημα «Παραμύθια και Μουσική» στο Διδασκαλείο των Νηπιαγωγών του ΤΕΑΠΗ, κι ακόμη δημιουργεί και εκπονεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία.
ΡΟΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Απόφοιτος του Λεόντειου Λυκείου, σπούδασε Οικονομική Γεωγραφία στη Γαλλία. Ασχολείται με το εμπόριο και την κτηνοτροφία. Παντρεμένος με τη Ζωή Ρομπού και πατέρας του Άρη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...