Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Μαραθώνα (ΦΩΤΟ)



Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις εκλογές παρουσιάστηκε στο Μαραθώνα, στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου «Βασίλης Ρώτας».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Γιουβανάς, στέλεχος της Κομματικής Οργάνωσης Μαραθώνα, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκλογική μάχη που είναι τριπλή αλλά έχει ενιαίο χαρακτήρα. Συνέδεσε τα τοπικά με τα γενικότερα προβλήματα, αποδεικνύοντας πως η τοπική διοίκηση είναι τελικά το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της ΕΕ.
Τις θέσεις και τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Στεφανίδης.
Κάλεσε το λαό του Μαραθώνα να καταψηφίσει τη δήθεν «ανεξάρτητη» δημοτική αρχή, που τον καταδυναστεύει τόσα χρόνια εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το «εντέλλεσθε» κυβέρνησης - ΕΕ (διαθεσιμότητες - απολύσεις δημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων, προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας με πεντάμηνες συμβάσεις, χαράτσωμα των δημοτών με τεράστιες αυξήσεις στη δημοτική φορολογία, πλάτες στην ευρωενωσιακή πολιτική των κυβερνήσεων για τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, με κατάπτυστη συνεργασία με ΜΚΟ κ.α).
Επίσης να καταδικάζει και αυτούς που παρουσιάζονται ως νέοι «θεοί» - μάνατζερς, εκπροσωπώντας ό,τι πιο παλιό και σάπιο κρύβει η πολιτική της ΕΕ, με σκοπό το γενικό ξεπούλημα των παραλιών και όποιας δημόσιας και δημοτικής περιουσίας έχει απομείνει για να χαριστεί σε μεγάλες εταιρείες real - estate! Δόλωμα, η «ανάπτυξη» που θα φέρουν, με 400 ευρώ το μήνα ή με αντάλλαγμα ένα πιάτο φαΐ στα συσσίτια!
Από την άλλη μεριά η δήθεν αριστερή αντιπολίτευση, ακολουθεί κατά γράμμα το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική διοίκηση, παίζοντας μάλιστα την πρώτη τετραετία το ρόλο του ανεξάρτητου. Αποκορύφωμα των θέσεων της το τελευταίο διάστημα είναι οι προτάσεις της είτε για το κέντρο Υγείας, είτε για τα διόδια, είτε η δήθεν αγωνιστική στάση της για το ΧΥΤΑ του Γραμματικού.
Την ίδια στιγμή γνωρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο ΧΥΤΑ της περιοχής αλλά οι κατευθύνσεις της ΕΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για την καύση των απορριμμάτων, για τα ΣΔΙΤ. Οι όποιες αποφάσεις δικαστηρίων, ή οι όποιες παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι για να καθησυχάζουν τον κόσμο και να μην αγωνίζεται για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.
Τέλος, ζήτησε από τους δημότες να στηρίξουν και να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο δήμο και στην περιφέρεια και το ΚΚΕ στην ευρωβουλή για μια ζωή με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα, χωρίς χαράτσια και εμπαιγμούς.
«Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από απλούς, καθημερινούς και καταξιωμένους ανθρώπους του μόχθου, ειλικρινείς αγωνιστές, που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Για δημόσια - δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, για ανθρώπινους μισθούς και συντάξεις, για την προστασία του περιβάλλοντος, για να μην ξεκληριστούν οι αγρότες και οι ΕΒΕ από την πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και της τοπικής διοίκησης. Αγωνιστές με καθαρό μέτωπο, που έχουν αποδείξει την αξία τους στους λαϊκούς - διεκδικητικούς αγώνες διαχρονικά» υπογράμμισε.  


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...