Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣ Αξιότιμο και αξιολάτρευτο κύριο Ιορδάνη Λουίζο – Εύχομαι Δήμαρχο Μαραθώνα μέχρι και στις 18 Μάιου 2014. ( Μετά βλέπουμε !! ) Please Mind The Gap !!!! (Video)

Από το Blog Σάτιρα & Χιούμορ

Αξιότιμε Κύριε Λουίζο,
Διαβάζοντας το ( Σχετικό 1), δελτίο τύπου του συνδυασμού σας , Ενωμένη Πολιτεία. Αλλά έχοντας υπόψη το (Σχετικό 2) από τον Αξιότιμο κύριο Κωνσταντίνο Μπούτσικο. Και επειδή ΔΕΝ θέλω οι κάθε Δήμαρχοι – Πολιτικοί – Κοινοβουλευτικοί και όσοι  κατέχουν  Δημόσια Αξιώματα να μας συμπεριφέρονται όπως το Σχετικό 3   ( Γενικά Αναφέραμε και όχι ότι το κάνετε εσείς )


Και επειδή,

Ο Δημότης Δεν  οφείλει να έχει μόνο υποχρεώσεις προς το Δήμο του αλλά οφείλει  ΚΑΙ ο Δήμος του να έχει υποχρεώσεις προς αυτόν.

Και επειδή,

Το κλάσμα ,        ( Ο Δημότης και οι υποχρεώσεις του προς το Δήμο του)  / ( Ο Δήμος και οι  υποχρεώσεις του προς το Δημότη του)  =  1  ή σχεδόν με το 1 .
Ούτε μικρότερο της μονάδας ( < 1) , αλλά ούτε και μεγαλύτερο (>1)  θα πρέπει να είναι  για να μπορεί ένας Δήμος, ο οποιοσδήποτε Δήμος  να είναι αποτελεσματικός και βιώσιμος .

Και επειδή,

Εσείς Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Μαραθώνα κατείχατε τη θέση αυτή  ΟΧΙ για 3,5 χρόνια , αλλά για 16 χρόνια !!!  Αρκετή περίοδο  για να μας αποδείξετε την Αξία  ΣΑΣ. [   Προσοχή !!! ΟΧΙ για μένα, ΟΧΙ σε εμένα αλλά  προς στους Δημότες  ΣΑΣ – ΜΑΣ που όλα αυτά τα χρόνια σας εμπιστεύτηκαν  !!! ]

Και επειδή,


Το Πολίτευμα Μας είναι Δημοκρατικό και επιτρέπεται τόσο  η Ελευθερία της  σκέψης,  αλλά και της έκφρασης. Αν λοιπόν ΕΣΕΙΣ πιστεύεται ότι 16 χρόνια ΔΕΝ έφτασαν για να γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν στο Δήμο ΜΑΣ  και θέλετε άλλη  μια  πενταετία, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα ΣΑΣ.
Από το Σχετικό 2 θα περίμενα να είχατε απαντήσει είδη ( έχετε ??)   στα εύλογα ερωτήματα του συνδημότη μας κύριου Κωνσταντίνου Μπούτσικου. Σας ερωτώ ευθέως  Έχετε ???

Προσωπικά  αξιότιμε κύριε Δήμαρχε πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δήμος Μου, Ο Δήμος Μαραθώνα με τα έργα σας και τις πράξεις σας για τόσα χρόνια, ( έργα που ΔΕΝ έγιναν και πισωγύρισαν το τόπο), ΟΧΙ απλά μας πήγαν πίσω Δεκαετία  ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!!!!!!!  

Υπάρχει μεγάλο GAP Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αλλά αυτή τη φορά ΟΧΙ μεταξύ τρένου και αποβάθρας, αλλά μεταξύ Δήμαρχου και Δημότη στο Δήμο ΜΑΣ .

Επομένως Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Please mind the GAP  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγή Κυριάκος Γκίκας
-----------------------

Μιλάμε για πολύ… γέλιο: Πρόβατα σε “προεκλογική” συγκέντρωση. “Τι θέλετε;”. “Μπεεεεεε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρόβατα ψηφίζουν και φωνάζουν τα αιτήματα τους με ένα στόμα, μια φωνή. Ένα “αλληγορικό” βίντεο που μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Εκλογές έρχονται άλλωστε.
Τα πλάνα είναι από τη Νέα Ζηλανδία, την “κοιτίδα” των προβάτων. Όπως γράφεται σε δημοσίευμα ο χρήστης Τζον Όουεν του YouTube και ιδιοκτήτης του κοπαδιού, στέκεται μπροστά τους και τους ανακοινώνει το εκλογικό του πρόγραμμα.
“Ποιον θέλετε;”, φωνάζει. “Τι θέλετε, πότε το θέλετε;”, λέει στη συνέχεια και τα πρόβατα απαντούν συγκροτημένα. Οι ομοιότητες με προεκλογικές εκστρατείες είναι ξεκάθαρες.



Πηγή

Διαβάστε ακόμα:

Μερικοι από τους πάρα πολλούς λόγους, που δεν πρέπει να ψηφισθεί ο σημερινός δήμαρχος Μαραθώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...