Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: ΧΑΚΕΡ αλλοίωσε τα δεδομένα της Δημοσκόπησης με ψεύτικες ψήφους.

Δημοσκόπηση ποιος θα θέλατε μα είναι ο επόμενος Δήμαρχος
Χάκερ πιθανός υποστηρικτής υποψηφίου δημάρχου “κτύπησε” το σύστημα δεδομένων και αλλοίωσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με συνέπεια να εμφανίζεται να προηγείται δημοσκοπικά συγκεκριμένος υποψήφιος.

Το συμβάν έγινε την 25.4.2014 και ώρα ΧΧΧΧ με μαζική εισροή ψεύτικων καταχωρήσεων- ψήφων.
Κατόπιν αυτού και με καθυστέρηση αρκετών ημερών, (λόγω βλάβης σύνδεσης στο Internet από κεραυνό), διακόψαμε οριστικά την Δημοσκόπηση.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να παρέμβουμε υπέρ κανενός υποψηφίου. Αποκλειστική μέριμνα μας ήταν να εμφανίσουμε την πραγματική εικόνα τάσεων-προτίμησης  της κοινής γνώμης των πολιτών εν όψη των δημοτικών εκλογών.
Δεν καταλογίζουμε βέβαια καμιά ευθύνη στο συγκεκριμένο Υποψήφιο Δήμαρχο για πράξεις που έκαναν εν αγνοία του υποστηρικτές ή φίλοι του.
Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες και φίλους της ιστοσελίδας μας για την αναστάτωση και τις αμφιβολίες αξιοπιστίας που δημιουργήθηκαν  άθελα μας, εξαιτίας της παρέμβασης του Χάκερ.
Ειλικρινά λυπούμαστε για το συμβάν.
Με χαιρετισμούς
Μ. Αποστολόπουλος
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Μιχάλη, οφείλεις δεοντολογικά να αποκαλύψεις ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. Διαφορετικά, όλοι μπαίνουν στο κοφίνι της ανυποληψίας.
    Κι όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου Πόπη,
    Όσοι παρακολουθούσαν καθημερινά την πρόοδο της δημοσκόπησης, είχαν την δυνατότητα να βλέπουν αναλυτικά και τις ψήφους που έπαιρναν οι υποψήφιοι από το ίδιο το σύστημα. Αυτό ήταν ανοικτό και φανερό (αυτό ήταν το λάθος μου). Δεν πρόκειται όμως να αρχίσω τώρα να ψάχνω για να βρω τον/τους hakers ή να σου πω δημόσια ποιόν πριμοδοτούσαν γιατί αυτό θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Κάποια στιγμή και όταν καταλαγιάσει η πολιτική διαμάχη μπορώ να στα δώσω για να κρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε τι σκέπτεστε...