Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η διάλυση συνεχίζεται. Όλα τα Σκουπίδια σε ένα Βρώμικο Ποτάμι χωρίς Επιστροφή…

Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη
Ασάφεια, ανοησία, άγνοια, αδιαφάνεια, αδιαφορία, παραπληροφόρηση, εκλαίκευση και αποπροσανατολισμός, περισσότερη “εκδημοκράτηση”, περισσότερα δήθεν εργατικά “δικαιώματα”, έλειμμα ισότητας και δικαιοσύνης, λάθος αμυντική, οικονομική, αναπτυξιακή, εξωτερική, κοινωνική, περιβαλοντολογική πολιτική, λάθος παιδεία, λάθος ερευνητική κατεύθυνση των ΑΕΙ, ενίσχυση των αποσχιστικών τάσεων των μειονοτήτων χάριν δήθεν της ισότητας και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πάσης φύσης εκβιασμοί και προπαγάνδα.

Αυτά και άλλα υφίστανται επι δεκαετίες απο τις ενίοτε “κυβερνήσεις” των εγκαθέτων οι αναγκαστικά άβουλοι πολίτες αυτής της χώρας, που χωρίς να ερωτηθούν, αντισυτναγματικά υφίστανται ένα μεταστατικό καρκίνο αφαίρεσης δικαιωμάτων και οικονομικού πλούτου χωρίς αντίδραση είτε λόγω εκφοβισμού (ΜΜΕ, Τουρκία) είτε λόγω ύπνωσης (Παιδεία, ΜΜΕ κλπ) είτε λόγω αδιαφορίας (κόμπλεξ κατωτερότητας), με τη βοήθεια του ντόπιου κατεστημένου (εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, ακαδημαικοί, δικαστές, δημοσιογράφοι, ιεράρχες, διαφημιστές, δημοσκόποι, συνδικαλιστές κλπ).
Ασαφείς οι ανακοινώσεις του υπ. Άμυνας για τη τύχη των παλαιών υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού, στα οποία είχαν αναλάβει να κάνουν μετατροπές τα ΕΝΑΕ και στα οποία έδωσε πάλι εκατομμύρια ευρώ ο υπ. Άμυνας χωρίς να έχει λογική επιχειρηματολογία για την απόφαση και χωρίς να έχει προηγουμένως απαντηθεί και γίνει γνωστό τί έχει συμβεί τόσα χρόνια εκεί μέσα, απεμπωλώντας εν τάχει τα Ελληνικά δικαιώματα επί όσων έπρεπε τα ΕΝΑΕ να έχουν δώσει στο δημόσιο και χάριν της ανάγκης μιας περίεργης και ένοχης “σιωπής” με αποτέλεσμα τη συγκάλυψη των εγκληματικών πεπραγμένων του πολιτικού συστήματος της χώρας.
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ μιλάει για μια νίκη αλλά ένα είναι σίγουρο, Πρόκειται για νέο σκάνδαλο. Αυτό αποδεικνύεται στατιστικά και μόνο απο το γεγονός, ότι καμμία κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι σωστό για τη χώρα σε καμμία επιλογή της. 
Η αποτυχία και το σκάνδαλο γίνεται επιτυχία χάρι στις ασάφειες που δεν επιτρέπουν σε κανένα να κρίνει και βοηθά το πολιτικό σύστημα να συγκαλύψει, γιατί φοβάται πολύ την εκκαθάριση ή τη διαιτησία και ότι αυτή αποκαλύψει
Πλήρη αδιαφορία για τα χημικά όπλα εκ μέρους της κυβέρνησης. 
Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Βενιζέλου στη Βουλή για το θέμα των χημικών όπλων, σύμφωνα με τις οποίες μόνο ένας άνθρωπος ξέρει απο χημικά όπλα στην Ελλάδα. Κατά σύμπτωση αυτός είναι Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Χημικά Όπλα που κατά τύχη είναι στο Υπ. Εξωτερικών. Όσο καιρό ειδικοί και κόσμος διαμαρτύρονται, αυτός πού είναι;
Εντύπωση ΔΕΝ προκαλεί πως στη συζήτηση μέσω διαδικτύου που έγινε στο υπ. Εξωτερικών και όπου Αμερικανοί τεχνικοί υποσχέθηκαν ότι τα προιόντα εξουδετέρωσης των Χημικών όπλων της Συρίας δεν θα ριχτούν στη θάλασσα, το γεγονός ότι εγώ και αρκετοί άλλοι επιστήμονες που δημόσια εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι τα Χημικά όπλα της Συρίας θα εξουδετερωθούν απουσία μαρτύρων και εγγυήσεων δεν προσεκλήθηκαν. Τυχαίο;
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός της επιμονής της Αμερικανικής πλευράς στην εμπλοκή της Ελλάδας αντί της Τουρκίας στην Ουκρανική κρίση. Η μεταφορά του ελέγοχου της ροής του Ρωσικού φυσικού αερίου σε Αμερικανικά χέρια δεν ευνοεί τη μελλοντική εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων ούτε την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.

Τα φαινόμενα των καιρών συνεχίζονται…

Το ΥΠΕΚΑ δεν μου έστειλε ακόμη τα δεδομένα των σεισμικών της PGS για να τα ερευνήσω.
Το ΥΠΕΚΑ είναι φαίνεται προφανώς της άποψης, πως όσο λιγότεροι γνωρίζουν για το θέμα τόσο καλύτερα είβναι για ότι συμφωνίες κάνουν. Αυτούς ποιός τους επιτηρεί; Πόσα άτομα ελέγχουν αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα της PGS; Μήπως ότι ο αριθμός τους είναι μικρός και ότι είναι άσχετοι, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι αναλύσεις θα πάρουν χρόνια;
Επικοινωνιακές πολιτικές του τύπου:
  1. χρήση ασαφών ανακοινώσεων για περιγραφή success story (υπ.  Άμυνας)
  2. αδιαφορία, απόκρυψη, υστέρηση και παραπλάνηση με χρήση λάθος αναφορών και απουσία ειδικών για να μη υπάρχει αντίλογος (υπ. Εξωτερικών και ΥΠΕΚΑ).
  3. εκκίνηση από το πρώτο εδικό που βγάζει το θέμα (συνήθως είμαι εγώ π.χ. τεχνική κατάσταση υποβρυχίων, χημικά Συρίας – χάρτης κυρίων ρευμάτων, οικονομικά PSI – εξελίξεις στην Ελλάδα, ουράνιο και ζεόλιθος, Νέα και Χρηματιστήριο επι ΓΑΠ, σεισμοί απο σεισμικές έρευνες κλπ) και δόσιμο της μπάλας σε άλλο Έλληνα αναγνωρισμένο ειδικό (δεν ήξερα ότι Ελλάδα και Ιαπωνία έχουν τα ίδια standards…) με τελική κατάληξη το πολιτικό σύστημα και ενδιάμεση χρήση των παπαγάλων του συστήματος π.χ. ΜΜΕ, ειδικών προπαγανδιστών που κινούνται κατά μόνας στις περιφέρειες κλπ
με οδηγούν στο συμπέρασμα της ύπαρξης ενός παράλληλου κόσμου, πίσω απο τον οποίο υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες.
Μου είναι αδιανόητο να πιστεύσω ότι όλα αυτά και πολλά άλλα που όλοι παρακολουθούμε καθημερινά να γίνονται, προωθούνται χωρίς να υπάρχει απο πίσω οργάνωση, στήριξη και κεντρική διοίκηση. Αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία προδιαγράφουν το μέλλον της Ελλάδας.
Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο Ποτάμης της έλειπε… Το σύστημα είναι σε τόση απόγνωση, που δοκιμάζει τους καλύτερους που έχει!
Ας πούμε και ένα αστείο. Στο 120% έχει φτάσει το ποσοστό του Τιποτάκη, σύμφωνα με τη Χλάπα-Χλούπα Research!
Έμαθα, ότι ο Ποτάμης που προέκυψε απο ΟΛΟ το ΧΤΕΣ που πεθαίνει (όλοι μια παρέα είνα, μη το ψάχνετε) έχει Μέντορα και κάποιον Δήμου, τεχνικό PC.
Με βάση αυτό, θα πρέπει πλέον να μιλάμε συνέχεια για την ανάγκη προώθησης σητν Ελλάδα ανθρώπων της τεχνολογίας, όπως και για τη συντήρηση και προώθηση αυτών που χρειάζονται στη χώρα,.
Αν δεχτεί κανείς τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά στο διαδίκτυο, εύκολα οδηγείται κανένας στα εξής εναλλακτικά συμπεράσματα:
  1. ότι οι Έλληνες πολίτες είναι ηλίθιοι
  2. ότι το σύστημα είναι για σφαλιάρες μετά μουσικής
  3. ότι η χώρα οδηγείται σε πλήρη απαξίωση των πάντων με σκοπό τη διάλυση.
  4. ότι η χώρα οδηγείται σε αλλαγή συντάγματος με στόχο οι περιφέρειες να γίνουν πλέον αυτόνομες. Για το λόγο αυτό, οι καταλληλότεροι πιάνουν γωνίες…

image

Όλα δείχνουν Ουκρανία…

Δεν δημιουργεί εντύπωση το γεγονός, ότι κανένα κόμμα δεν διαθέτει σοβαρή οικονομική και εξωτερική πολιτική.
Δεν δημιουργεί εντύπωση, ότι το κανένα κόμμα δεν στηρίζει τις επιλογές του στο μεταναστευτικό σε οικονομικές παραμέτρους και ότι λησμονεί επίτηδες τους κανόνες συνοχής μιας κοινωνίας.
Δεν δημιουργεί εντύπωση, ότι το ΣΥΡΙΖΑ στην υπο απόσχιση Δυτική Θράκη διαθέτει αφίσες στη Τουρκική γλώσσα συνάδοντας με τα παιγνίδια προπαγάνδας του Τουρκικού Προξενείου, μη αντιλαμβανόμενο ότι οι κανόνες ηθικής έχουν σημασία μόνο μεταξύ ίσων…
Στη φωτογραφία αριστερά ένα απο τα πολλά Κινέζικα ποτάμια που είναι τίγκα στη μόλυνση. Το συγκεκριμένο πήρε φωτιά από ένα αποτσίγαρο. Τέτοια ποτάμια θα υπάρξουν και στην Ελλάδα και ήδη ετοιμάζονται οι σχετικές λαμογιές για τη διάνοιξη ποταμού στην Ελλάδα, που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά Κινεζικών προιόντων μέσω Σερβίας πρός το κέντρο της Ευρώπης.
Κάποια απο τα λεφτά θα δοθούν απο τη Μπαχατέλα ΕΕ ενώ θα δοθεί και δουλειά στις μεταφορές με πλοία μέσα απο το ποτάμι στους μη πληρώνοντες τους φόρους παραχειμούντας στη χώρα-Πλυντήριο της ΕΕ εφοπλιστές. Όλο το σκτ.. βέβαια θα το φάτε εσείς και χάριν της ανάπτυξης…
Πήγατε Μέγαρο; Nα πάτε… Πληρώνετε στην είσοδο;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...