Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ρομπάι πριν το Eurogroup

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ρομπάι πριν το Eurogroup
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρόμπαϊ θα διευθύνει σήμερα μια "συνάντηση υψηλού επιπέδου" με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη "για να διευκολυνθεί μια λύση για την Κύπρο", επιβεβαίωσε ένας από τους εκπροσώπους του....

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε διευκρινίσεις για τα ονόματα των άλλων που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση ούτε για την ώρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί.
Ευρωπαϊκή πηγή έκανε γνωστό ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας). Θα συμμετάσχει επίσης σ' αυτή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης πρόκειται επίσης να έχει συνομιλίες με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης οι οποίοι θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο διάσωσης για την Κύπρο και η συνεδρίασή τους πρόκειται να αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα, 19:00 ώρα Ελλάδας). Η Λαγκάρντ και ο Ντράγκι θα συμμετάσχουν επίσης σ' αυτή τη νέα σύνοδο του Eurogroup.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...