Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Γλίτωσε την ευθανασία και επιστρέφει στο

Ελεύθερος να απειλεί ξανά... την τρόικα

Τις τσάρκες του στο Σύνταγμα, τους γύρω δρόμους, αλλά και έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, «απειλώντας» τους ανθρώπους της τρόικας, θα μπορεί να κάνει και πάλι ο Ρούμπι....


Ο πασίγνωστος -πλέον- σκύλος, ο οποίος όποτε έβλεπε τους ανθρώπους της τρόικας, πήγαινε κοντά τους και τους γάβγιζε, μετά από «σωφρονισμό» ολίγων ημερών σε κέντρο του Δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στην Αθήνα. Μάλιστα, υπήρξαν και καταγγελίες πολιτών που ανέφεραν ότι ο Ρούμπι γλίτωσε την ευθανασία την τελευταία στιγμή, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του.

Η είδηση ότι ο «αντι-μνημονιακός» σκύλος θα αφεθεί ελεύθερος, έγινε γνωστή και μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί η Δημαρχία της Αθήνας στο Twitter: «Σκυλιά που δαγκώνουν πρέπει να παρακολουθούνται επί δεκαπενθήμερο. Αν είναι καλά επιστρέφουν στην πόλη. Αυτό προβλέπει ο νόμος. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του 5μελούς συμβουλίου του προγράμματος, θα επιστρέψουν στην πόλη, όπως προβλέπεται από τον νόμο».

Να θυμίσουμε, ότι επίσημα, ο Ρούμπι είχε οδηγηθεί στον καταυλισμό αδέσποτων στα Μέγαρα, εξαιτίας καταγγελίας ενός πολίτη ότι τον δάγκωσε σε καφενείο της πλατείας Συντάγματος. Ωστόσο, σίγουρα και οι άνθρωποι της τρόικας, θα είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Ρούμπι, ο οποίος δεν τους υποδεχόταν και με τις καλύτερες διαθέσεις.

Το θέμα, πάντως, είναι ότι ο Ρούμπι είναι και πάλι ελεύθερος για να συνεχίσει το έργο του: Να τρομοκρατεί την τρόικα, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...