Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τούρκικη κατά 50% η μαρίνα Φλοίσβου!



Φωτογραφία για Τούρκικη κατά 50% η μαρίνα Φλοίσβου!Η ιστορία όπως φαίνεται κύκλους κάνει Έλα όμως που λόγω της περίφημης παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής ελευθερίας, όλα ξεπουλιούνται χωρίς κανέναν έλεγχο και με περίσσιο θράσος!

Έτσι λοιπόν ένας από τους μεγαλύτερους...
ομίλους στην Τουρκία, ο όμιλος Doguş, αγόρασε το 50% της "περίφημης" μαρίνας Φλοίσβου και έτσι λοιπόν ο έλεγχος και η οικονομική αξιοποίηση πέρασε στα χέρια των Τούρκων "γειτόνων" μας!

Δεν είναι τυχαίο πως ο όμιλος που έχει στην ιδιοκτησία του 4 τηλεοπτικά δίκτυα το NTV, STAR, NTV Spor και CNBC-ε έχει πάρει ανοικτά το μέρος του Ερντογάν και από τότε τυχαία(;) έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο κυρίως στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπου ευνοείται σε πολλούς διαγωνισμούς. Το 2011 πολλοί δημοσιογράφοι που εργάζονταν στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV και αντιπολιτεύονταν την κυβέρνηση Ερντογάν, δεν κατάφεραν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Οι δύο εταιρείες λοιπόν η Lamda Development του Ομίλου Λάτση και η D-Marine Investments Holding B.V. του Ομίλου DOĞUŞ συμφώνησαν στην υλοποίηση στρατηγικής συμμαχίας μέσω της δημιουργίας κοινής εταιρίας όπου θα κατέχουν η καθεμία 50% η οποία καταρχήν θα επενδύσει σε τουριστικές μαρίνες.

Για μη θεωρηθεί ξεπούλημα αυτή η παραχώρηση σε Τούρκους, το ονόμασαν αντάλλαγμα της συμμετοχής των Τούρκων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μετρητά. Έτσι για να μην μας βγει πάρα πολύ το...μάτι!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...