Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πρόστιμο για επίδειξη μπικίνι, εν ώρα... πτήσης (Vid + Pics)

 

Για ποιο λόγο νεοσύστατη βιετναμέζικη εταιρεία "έφαγε" πρόστιμο 1.000 δολαρίων (Vid + Pics)


 Αξιωματούχοι των αρμόδιων αρχών του Βιετνάμ, έκριναν πως έπρεπε να τιμωρήσουν τη νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία, ονόματι "VietJetAir". Αιτία για το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην εταιρεία, είναι η διοργάνωση επίδειξης μπικίνι, εν ώρα πτήσης.
Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η επίδειξη διοργανώθηκε για τον εορτασμό της παρθενικής της πτήσης μεταξύ της πόλης Χο Τσι Μινχ και της τουριστικής περιοχής Να Τρανγκ. Το βέβαιο είναι ότι οι επιβάτες του πρώτου ταξιδιού της "VietJetAir" το διασκέδασαν δεόντως, όχι όμως και οι ιθύνοντες της εταιρείας, που αντέδρασαν στο άκουσμα της ποινής τους.

Bikini Dane On VietJetAir από stefanelonikitelo
Η εταιρεία δεν είχε εξασφαλίσει άδεια για την εν λόγω επίδειξη και κάπως έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων. Ποσό που μπορεί να μην είναι μεγάλο, ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις περισσότερο εξ αιτίας της αυστηρότητας στην επιβολή του.
"Θα έπρεπε να είχαν βγάλει άδεια πρώτα", δήλωσε στην εφημερίδα Times Live, ο Nguyen Trong Than, επικεφαλής επιθεωρητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ.
"Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία οργανώνει ένα σόου με μπικίνι και χορό εν ώρα πτήσης στο Βιετνάμ", προσέθεσε.
"Ήταν η πρώτη μας πτήση, γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να βάλουμε διάφορα κορίτσια με μπικίνι να χορέψουν, κάνοντας, έτσι, τους επιβάτες μας πιο χαρούμενους", δήλωσε από πλευράς του ένας υπάλληλος της "VietJetAir", θεωρώντας υπερβολική την απόφαση των αρχών.
Όπως αναφέρει και η nydailynews.com, στην επίδειξη συμμετείχαν νεαρές υποψήφιες τοπικών καλλιστείων ("Miss Ngoi Sao"), οι οποίες παρέλασαν μπροστά στους ανυποψίαστους επιβάτες με τα μπικίνι τους, χορεύοντας, ταυτόχρονα, χαβανέζικους χορούς. Η εταιρεία μάλιστα, επέτρεψε στους επιβάτες να καταγράψουν την επίδειξη με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...