Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση ενστόλων στo Σύνταγμα για τις περικοπές

Αντιδρούν στα σενάρια

Ένστολη συγκέντρωση πραγματοποιούν στην Πλατεία Συντάγματος τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας, αντιδρώντας στα σενάρια για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Οι εργαζομενοι στα Σώματα Ασφαλείας δηλώνουν αντίθετοι σε κάθε ενδεχόμενο νέων περικοπών και προχωρούν σε δεκαήμερο κινητοποιήσεων...


Την Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπήρξε συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, διεμήνυσε ότι «την κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο που διανύουμε ο Οργανισμός δεν αντέχει καμία περαιτέρω περικοπή ούτε στις λειτουργικές δαπάνες ούτε στις αποδοχές των αστυνομικών καθόσον έχει φτάσει στα όριά του».

Οι συνδικαλιστές προανήγγειλαν ακόμα πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ θα δώσουν το «παρών» και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.
Οπως είπαν χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις ούτε στο επίπεδο του «ενός ευρώ», ενώ αρνούνται τον χαρακτηρισμό «ειδικά μισθολόγια».
Σε ερώτηση αν θα προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποίησης όπως η λευκή απεργία, απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι επιλογή και διαβεβαίωσαν πως θα είναι πρώτοι στη μάχη κατά του εγκλήματος και πως ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...