Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επίσκεψη στο Δήμο Μαραθώνα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου


 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Αττική, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου επίσκεψη στον Δήμο Μαραθώνα. Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λοΐζο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησε αναλυτικά τα προβλήματα και τις προτεραιότητες για την περιοχή.
Μπλα, μπλα, πλα.... 
και για τον ΧΥΤΑ δήλωσε
"Η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων – όπως κάθε τέτοια μονάδα – πρέπει να κατασκευαστεί με την ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης μελέτης και ενέργειας που αίρει κάθε επιφύλαξη για την διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας". Πηγή 

Απορούμε και εξανιστάμεθα για αυτή την δήλωση του.

Θα θέλαμε να ξέρουμε από ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο δεν βρέθηκε κανείς μα κανείς να σηκωθεί να αντιπαρατεθεί και να εξηγήσει στον "ξάδελφο", τα επιχειρήματά που μας κάνουν να  ΜΗΝ επιτρέψουμε να γίνει κανένας ΧΥΤΑ -ΧΥΤΥ ή ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού; Μα κανένας δεν άρθρωσε λέξη....μούγκα; Άραγε σε πόσους υποψήφιους των εκλογών παραταχθήκατε σύσσωμοι και ειδικά στον κ.  Παπακωνσταντίνου? Γιατί ταυτιστήκατε με πρόσωπα που είναι καταγεγραμμένα στην μνήμη του κόσμου με τα πιο μελανά χρώματα αλλά και με τον δικό μας ΧΥΤΑ. Γιατί αδικείτε τους εαυτούς σας και προκαλείτε την κοινωνία?

Όμως ο πανέμορφος τόπος μας τα βουνά, τα ρέματα, η λίμνη και η θάλασσα δεν θα το επιτρέψουν το ίδιο κι εμείς, με όσες μελέτες εργολάβων κι αν παρουσιάσετε κ. Παπακωνσταντίνου.
Η προστασία του περιβάλλοντος και η δημόσια υγεία είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει τους μεταλλαγμένους της εξουσίας. Η οργή του κόσμου σύντομα πολύ σύντομα θα εκδηλωθεί για αυτούς και τους άλλους.

Α! για να μην το ξεχάσω που ήσαν όλοι αυτοί της επιτροπής αγώνα κατά του ΧΥΤΑ. Έχασαν μια ευκαιρία να μπουκάρουν. Αλλά φαίνεται....περί άλλων τυρβάζουν.

2 σχόλια:

  1. φίλε Μιχάλη,
    1/Παρακαλώ ξεκαθάρισε ποιούς ακριβώς εννοείς σαν ''επιτροπή αγώνα κατά του ΧΥΤΑ''...που τυρβάζουν?...κλπ.
    2/οι ''άλλοι κάτοικοι'' που δεν είναι στην όποια ''επιτροπή αγώνα'' τί έκαναν ?....και τι πρόκειται να κάνουν ? ...... θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ...κλπ ΠΑΡΑΓΩΓΑ...?..!
    3/ Και ό Λουίζος και ο Παπακωνσταντίνου και ο ''ξάδερφος'' ξέρεις ότι είναι ό ''μεσος όρος'' όλων αυτών.
    4/ Σε ενημερώνω ότι η μονομελής επιτροπή που απαρτίζω ενημερώθηκε γιά την ''επίσκεψη'' μόλις τώρα με το δημοσίευμά σου.
    5/ Προσπαθήσε (όχι όμως μόνο με συμβουλές...δεν χρειάζεται...τα ίδια λέμε...) να κάνεις τον κόσμο που σε διαβάζει να με βοηθήσει...αν και η αξιοπρέπεια και η τιμή των περισσοτέρων έχει χαθεί διά παντός...ας περισώσουν τουλάχιστον μέρος της περιουσίας τους.....ίσως επίσης περισώσουν και κάποιο μέρος της τιμής και της αξιοπρέπειας που τους τσαλάκωσε και συνεχίζει να τους τσαλακώνει ενας ανάξιος αντίπαλος.....μονο και μόνο επειδή είναι ''αυτοί που είναι''.
    φιλικά,
    Δ.Σ.Δαμάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
    Η διατύπωση "επιτροπή αγώνα" είναι γενική με το δεδομένο ότι κανείς μα κανείς δεν αντέδρασε έγκαιρα για διαφορετικούς λόγους και αιτίες, γι αυτό και το "περί άλλων τυρβάζουν". Αυτό βέβαια δεν αναφέρεται στην δική σου πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε τι σκέπτεστε...