Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δήμος Μαραθώνος - Τέχνο-ανακύκλωση

Εντύπωση μας προκαλεί πως αντί οι αρμόδιοι να πάνε στο σχολείο για να ενημερώσουν το σύνολο των μαθητών,  από πρωτοβουλία και μόνο της 1η Λυκείου έγινε σχετική ενημέρωση στο δημ. κατάστημα (παράδοξο;) .
Αλήθεια ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα ενημέρωσης του Δήμου που εμείς οι υπερβόρειοι του Δήμου αγνοούμε παντελώς. Πρέπει να κάνουμε αίτηση στον Δήμο για να ενημερωθούμε? ή θα πρέπει ο Δήμος ως οφείλει να αναπτύξει το πρόγραμμα ενημέρωσης αυτοβούλως σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.
Πως είναι δυνατόν να γίνονται σεμινάρια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ή πολιτών όταν το σύστημα ανακύκλωσης του Δήμου πάσχει και δεν εφαρμόζεται στην πράξη.
Ελπίζουμε πως η εν λόγω εκδήλωση δεν αποτελεί άλλη μια ενέργεια εντυπωσιασμού. Εμείς θα σας παρακολουθούμε... στενά έτοιμοι να επιβραβεύσουμε οποιαδήποτε δράση προς την σωστή κατεύθυνση. Ο χρόνος θα δείξει...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Στο πλαίσιο του μαθήματος Project: Τέχνο-ανακύκλωση. Τα περιττά, άχρηστα, χρήσιμα, οι μαθητές της 1ης Λυκείου Νέας Μάκρης, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κα Ιωάννα Αντωνίου, επισκέφτηκαν την
Τετάρτη 2 Μαΐου το Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης και είχαν εποικοδομητική συνάντηση με τους Αντιδημάρχους, κ. Ευάγγελο Σωτηρίου, Υπεύθυνο τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και κα Πόπη Πατεράκη, Υπεύθυνη Οικονομικών & Διοικητικών Θεμάτων, με σκοπό την ενημέρωσή τους και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα και προγράμματα ανακύκλωσης που εφαρμόζει ο Δήμος Μαραθώνος για ένα καλύτερο αύριο. Κατά τη συνάντηση μοιράστηκαν τσάντες και ενημερωτικά φυλλάδια για την ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
 
πηγή: http://site.marathon.gr/mathitesanakiklosi345.html

Διαβάστε σχετικά Άρθρα


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Διαπιστώσεις και προβληματισμοί γύρω από την ανακύκλωση.

Κύριε Δήμαρχε -Να στείλω την επιστολή στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση; ( Διαβάστε ΕΔΩ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...