Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Σε εξέλιξη το αποχετευτικό του Δήμου Σαρωνικού - Κε Δήμαρχε του Μαραθώνα γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο ???

From: Kyriakos Gkikas [mailto:kyriakosgkikas@gmail.com]
Sent: Wednesday, February 01, 2012 2:04 AM
To:Λίστα
Cc: ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Subject: Αγαπητέ Κύριε Λουίζο, Κύριε Δήμαρχε γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο ???

Αγαπητέ Κύριε  Λουίζο, Κύριε Δήμαρχε γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο ???
 Δείτε τις εξελίξεις στο αποχετευτικό στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς με τη συγκεκριμένη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος όχι μόνο του Δήμου Σαρωνικού, αλλά και άλλων περιοχών της Ανατολικής Αττικής.
Λύση αποδεχτή από το ΚΟΣΜΟ !!
Εσείς γιατί δεν κάνετε το ίδιο ?????????????????????????

Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας

085

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 στο Δημαρχείο Σαρωνικού μεταξύ εκπροσώπων της ΕΥΔΑΠ και του Δήμου Σαρωνικού για το θέμα της αποχέτευσης.
Κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ με επικεφαλής το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικ. Μπάρδη και με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών της εταιρείας παραβρέθηκε στη σύσκεψη, ενώ από την πλευρά του Δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Τσαλικίδης, Γιώργος Τζιβίλογλου και Κατερίνα Πρίφτη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων κ. Γεράσιμος Κολαξής και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Ζεκάκος και Σπύρος Δημητρίου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη σύνταξη του τελικού τεχνικού δελτίου που πρέπει να κατατεθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ ώστε να γίνει η οριστική ένταξη και χρηματοδότηση του έργου. Οι προαναφερθείσες λεπτομέρειες αφορούσαν στα εξής:
1. από πλευράς ΕΥΔΑΠ, αναλήφθηκε η υποχρέωση να δοθούν εντός της εβδομάδας όλα τα στοιχεία του κεντρικού αγωγού που θα εκτείνεται σε όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, από την Παλαιά Φώκαια μέχρι και τη Βάρη,

2. από την πλευρά του ο Δήμος Σαρωνικού, ανέλαβε την υποχρέωση α). για την ενότητα Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Παλαιά Φώκαια, να προχωρήσει άμεσα στην επικαιροποίηση του έργου, καθώς τις προσεχείς ημέρες θα έχει έτοιμα τα στοιχεία της προκαταρκτικής μελέτης και β). για την περιοχή του Λαγονησίου, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός θα είναι επίσης έτοιμος εντός των ημερών, καθώς ο δήμος θα προχωρήσει άμεσα στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης της συγκεκριμένης μελέτης
3. για την περιοχή του Κορωπίου (Αγία Μαρίνα, Κίτσι), απ’ όπου διέρχεται ο κεντρικός αγωγός, ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος παραβρέθηκε στη σύσκεψη, δεσμεύθηκε ότι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να επικαιροποιήσει το έργο.
Στόχος είναι το ολοκληρωμένο τεχνικό δελτίο να κατατεθεί την Παρασκευή 3/2/2012.
Παράλληλα, στη σύσκεψη συζητήθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της ΕΥΔΑΠ, με την οποία ο δήμος θα αναλαμβάνει την ευθύνη της υλοποίησης του έργου, η δε ΕΥΔΑΠ θα έχει την επίβλεψη της κατασκευής και της λειτουργίας του δικτύου. Και από τις δύο πλευρές υπήρξε θετικό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, καθώς με τη συγκεκριμένη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος όχι μόνο του Δήμου Σαρωνικού, αλλά και άλλων περιοχών της Ανατολικής Αττικής.
Related Posts Widget for Blogger

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πηγή 
------------------------------
ΕΡΏΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΉΘΗΚΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...