Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αξίζει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και χίλια Μπράβο στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.. Γιατί όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι το ίδιο. !!!

"Υπάρχουν και κάποιοι εργαζόμενοι μέσα στην χαβούζα της δημόσιας διοίκησης που  προσπαθούν να λειτουργήσουν με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με την ηθική υποχρέωση που απορρέει από την θέση και την γνώση"
 Αξίζει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και χίλια Μπράβο στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.. Γιατί όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι το ίδιο. !!!
Φίλες Και Αδέρφια,
Τούτες τις  δύσκολες  ώρες   που περνάει  η Χώρα μας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την  μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας.

Κάποιοι άνθρωποι, Δημόσιοι Υπάλληλοι αυτή τη φορά,  οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος , έκαναν σωστά τη δουλειά τους και είπαν την αλήθεια. Κατέγραψαν τα γεγονότα,  τι  στιγμή που όταν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι τους, όταν έπρεπε δεν έκαναν αυτά που όφειλαν να κάνουν.

Τους αξίζει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και χίλια Μπράβο.

Το Φιλότιμο τους, την Ειλικρίνεια τους, την Εντιμότητας τους, την Εργατικότητας τους ας την παραδειγματιστούν και άλλοι συνάδελφοι τους σε άλλες  Δημόσιες Υπηρεσίες.
Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας
 
ΥΓ.1   Να μη προβάλουμε μόνο τα άσχημα, να προβάλουμε και τα καλά σε αυτό το τόπο. Γιατί όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι το ίδιο. !!!

Πηγή E-mail

Σχετικό

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: ΠΟΡΙΣΜΑ «ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...