Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έργα του Δήμου Μαραθώνα - Για τον Βαρνάβα και το Γραμματικό δεν περίσσεψε τίποτα...


ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
28/7/2011   Ιδιαίτερα αισθητή είναι πλέον η διαφορά της νυχτερινής εικόνας του παραλιακού πεζοδρόμου ύστερα από την ολοκλήρωση των έργων εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλο τμήμα του, από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής μέχρι την παραλία Μαραθώνα.
Περισσότερα...
 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
3/6/2011     Επιστροφή στη φύση, ακόμη και την ώρα της γυμναστικής. Στη νέα μόδα που επιτάσσει άθληση στην ύπαιθρο εναρμονίστηκε και ο Δήμος Μαραθώνος δημιουργώντας ένα υπέροχο υπαίθριο γυμναστήριο στην παραλία της Νέας Μάκρης δίπλα ακριβώς στον παραλιακό πεζόδρομο.
Περισσότερα...

 
ΝΕΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης προχώρησε ο Δήμος Μαραθώνος. Συγκεκριμένα στα πλαίσια του προγραμματισμού για την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και παιδικών χαρών ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Ανδρούτσου στην Ανατολή με τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου, ασφαλούς και φιλόξενου παιδότοπου.
Περισσότερα...
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Μια ιδιαίτερα μεγάλη σειρά έργων ύδρευσης και ασφαλτοστρώσεων που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο στη Νέα Μάκρη, ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Αφορά κυρίως έργα αντικατάστασης παλαιών αγωγών ύδρευσης αμιάντου με καινούργιους τελευταίας γενιάς PVC σε μήκος 2.000 μέτρων στην περιοχή Μάτι και συγκεκριμένα στις οδούς Ευβοίας, Χρυσανθέμων, Κυκλάδων, Αχιλλέως και Παπαφλέσσα.
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
 
Όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Μάκρης στην Αγία Μαρίνα θα είναι έτοιμο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εποχής μας, με σκοπό να «στεγάσει» τους Συλλόγους και τις Ακαδημίες καθώς και την αθλούμενη νεολαία της πόλης.
Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες της πλήρους ανάπλασής του με την ανακατασκευή του αγωνιστικού του χώρου και την τοποθέτηση σε αυτόν συνθετικού χλοοτάπητα.Οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες τοποθέτησης νέων μεταλικών πάγκων γηπέδου, αντικατάστασης της περίφραξης, των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και της βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού. Επίσης πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων με νέους πάγκους και ντουλάπια αθλητών, νέους λουτήρες, μπάνια και ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και δημιουργία γυμναστηρίου, ιατρείου και νέων γραφείων διαιτητών. Ο  προϋπολογισμός των έργων ανάπλασης του γηπέδου ανέρχεται σε 300.000 € περίπου. Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Δημοτικού Γηπέδου Νέας Μάκρης στην Αγία Μαρίνα ικανοποιείται σε μεγάλο βαθμό ένα πάγιο αίτημα των Αθλητικών Σωματείων της πόλης για σύγχρονες συνθήκες άθλησης των μελών τους, λειτουργίας των τμημάτων υποδομών τους καθώς και των υποχρεώσεών τους στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...