Να  απαντήσει με σαφή τρόπο στο κατά πόσο συμφωνεί με τις προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής καλεί η Δύναμη Ζωής τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο.


«Στην ανακοίνωσή μας λέμε "καταθέτουμε αίτημα για άμεσες προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια". Καλείται λοιπόν να απαντήσει: συμφωνεί με την ανάγκη νέων προσλήψεων ή όχι;» αναφέρουν κύκλοι  της περιφέρειας Αττικής και προσθέτουν:

«Είναι προφανές ότι η προσπάθεια του υπουργού να συκοφαντήσει για άλλη μία φορά τη νέα Περιφερειακή Αρχή, τον έφερε μπροστά στην ωμή πραγματικότητα, που την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Γιατί και ο ίδιος έχει συνυπογράψει και ευθύνεται για τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, για την ιδιωτικοποίηση δομών του δημόσιου, του ευρύτερου τομέα και των ΟΤΑ και ευθύνεται και για τη συστηματική υποστελέχωσή τους με την απαγόρευση των προσλήψεων. Ας απαντήσει επιτέλους. Συμφωνεί για νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια; Ας δώσει σαφή απάντηση και ας αφήσει στην μπάντα τους δημαγωγικούς ακροβατισμούς».

Το υπουργείο Εσωτερικών είχα αναφέρει νωρίτερα: «Ας ρωτήσει, επιτέλους, η περιφερειάρχης τις υπηρεσίες της το πολύ απλό: Πότε υπέβαλαν το όποιο αίτημα για προσλήψεις… γιατί τέτοιο αίτημα δεν έφτασε ποτέ στο υπουργείο Εσωτερικών. Και εδώ – όπως και στις καθαρίστριες – έμεινε στα λόγια».