Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κτηνωδία στα Νέα Στύρα Ευβοίας – Ταβερνιάρης σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο

taverna-styra1
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η πρωτοφανής κτηνωδία στα Νέα Στύρα Ευβοίας, όπου ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος σκότωσε ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Σύμφωνα με το theinsider.gr, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σκότωσε με καρέκλα το αδέσποτο ζώο έξω από την ταβέρνα του το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως καταγγέλλουν θαμώνες και φιλοζωικές οργανώσεις. ο ιδιοκτήτης της «Ψησταριά ο Κώστας» χτύπησε και σκότωσε το αδέσποτο σκυλάκι, αφού πρώτα το δελέασε για να πλησιάσει στην ταβέρνα.
Μάλιστα οι θαμώνες υποστηρίζουν πως  ο ιδιοκτήτης το χτυπούσε συνεχώς με μια καρέκλα στο κεφάλι μέχρι το ζώο να ξεψυχήσει. Αμέσως ειδοποίησαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία για το συμβάν, ωστόσο ήταν πολύ αργά για το άτυχο ζώο.
Η οργάνωση "Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων" ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ασκήσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Η ακτινογραφία που έγινε στο νεκρό ζώο αποκαλύπτει και το μέγεθος της θηριωδίας, αφού το κεφάλι του σκύλου έχει κυριολεκτικά συνθλιβεί από το χτύπημα με καρέκλα.
Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο zoosos.gr, ο δράστης εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά και προς τα μέλη της οικογένειάς του, τον 9χρονο γιο και την γυναίκα του, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα αλκοολισμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...