Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Απόστολος Γκλέτσος: «Γιατί όχι και πρωθυπουργός;» (Vid)

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό»
Απόστολος Γκλέτσος: «Γιατί όχι και πρωθυπουργός;»

Έκπληκτος με το 67,7% που του έδωσαν οι ψηφοφόροι - Το ζεϊμπέκικο για τη μεγάλη νίκη και η ανακοίνωση του νέου κόμματος

Σάρωσε στη Στυλίδα ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος επανεξελέγη με ποσοστό 67,76%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον κ. Πανουργιά που έφερε 27,08%.  Ο ίδιος μίλησε στο Bήμα Fm για τη θριαμβευτική επανεκλογή του στη δημαρχία της Στυλίδας αλλά και τις πολιτικές του φιλοδοξίες με την ίδρυση του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό. Περίμενα ένα 52-53%. Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά, για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναφορικα με τους σκοπούς του κόμματος «ΤΕΛΕΙΑ»,είπε: «Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής».

Στην ερώτηση μάλιστα αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Γιατί όχι;».
Το ζεϊμπέκικο για τη μεγάλη νίκη
Ο Απόστολος Γκλέτσος γιόρτασε με τον δικό του τρόπο τον θρίαμβό του.

Υπό τους ήχους της «Δραπετσώνας», σε στίχους Τάσου Λειβαδίτη και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας έριξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στο εκλογικό του κέντρο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να τον αποθέωσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...