Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σε κλοιό Ελληνικών Μαχητικών το Τούρκικο "CΝ-235″ που απογειώθηκε για κατασκοπεία!


Τις βολές του Πολεμικού μας Ναυτικού της Πολεμικής Αεροπορίας και των Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού έβαλε στόχο το Τούρκικο CN-235 Κατασκοπευτικό -Καταγραφικό Ναυτικής Συνεργασίας της Τούρκικης Ακτοφυλακής και του Πολεμικούς της Ναυτικού!


Το Μπαράζ των Βολών στο Κρητικό Πέλαγος του Πεδίου Βολής Κρήτης έβαλαν στόχο οι Τούρκοι και απογείωσαν το Τούρκικο CN-235 με σκοπό να καταγράψει τις συχνότητες αλλά και τις συνομιλίες των Ελληνικών Πληρωμάτων, αλλά βρέθηκε σε κλοιό Ελληνικών Μαχητικών που περιπολούσαν!

Στην ουσία το περίμεναν στα όρια του FIR Αθηνών με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει ούτε μια παραβίαση …Η μόνη Παράβαση ήταν όταν ΄ήρθαν «λυσσασμένα τα Μιράζ 2000-5″ που είναι Άσσοι στις αναχαιτίσεις , Την Κοπάνησαν άρον -άρον απο την Περιοχή .

.Ίσως να νόμισε ότι ήρθαν να ρίξουν τους Πυραύλους που κουβαλούσαν ελλείψει στόχου….
Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι Πολεμική Αεροπορία και οι Περιπτεράδες δεν συμμετείχαν στις Βολές του ΠΒΚ λόγω βύθισης του Στόχου (Παροπλισμένου Αποβατικού )
Οι Βολές των Μαχητικών και των Ελικοπτέρων θα γίνουν σε χρόνο που θα ανακοινωθεί …

Τι ψάχνουν όμως οι Τούρκοι στο Αιγαίο;

Σοβαρές πληροφορίες δείχνουν πλέον μετον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο …Η μετατροπή των Ελληνικών ”exocet” και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων!

Λυσσάξανε οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα CN-235 που έχουν δυνατότητες καταγραφήςσημάτων ραδιοσυχνοτήτων και όχι μόνο ,αλλά με τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού τους πείσμωσαν…

‘Oμως οι Eποχούμενοι πύραυλοι EXOCET είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των Πασάδων του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού!

Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα και εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα!

‘Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα ”CN-235” γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της ”PA” σαν τα πουκάμισα!

Γυροφέρνουν οι Τούρκοι προτιμώντας όμως τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια …”Να μην ξεχνάμε ο …φόβος φυλάει τα έρημα” !

Το συμπέρασμα είναι ένα και ο Άγιος φοβέρα θέλει:

H χθεσινή ανακοίνωση των Παραβιάσεων απο το ΓΕΕΘΑ ημέρα των Βολών
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 1
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : -
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : -
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...