Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γ.Καρατζαφέρης προς Γ.Σγουρό: «Είσαι μπαμπέσης»

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο Γ.Καρατζαφέρης δεν υποστήριξε τον Γ.Σγούρο, και εχει ενδιαφέρον να μάθουμε το παρασκήνιο από τον ίδιο τον αδελφό του Σπύρο Καρατζαφέρη.Ήταν αρχές Μαρτίου του 2014. Ο Σγουρός ζητεί την στήριξη Καρατζαφέρη και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όπως το έκανε και στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις στην Περιφέρεια, του παρέχει την υποστήριξή του.
 
Το απίστευτο παρασκήνιο δίνει ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο spirospero.gr με τίτλο «Ετσι...καβάλησε καλάμι και έσπασε τα μούτρα του»:
 
Γράφει ο Σπύρος Καρατζαφέρης: 
 
«Ο Σγουρός υπόσχεται στον Καρατζαφερη ότι θα συμπεριλάβει στον συνδυασμό του έναν περιφερικό σύμβουλο και έναν αντιπεριφερειαρχη της Νότιας Αθήνας.
 
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναλαμβάνει πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τον Περιφερειάρχη Αττικής με γνωστό καναλάρχη που έχει υπό τον έλεγχο του 3 τηλεοπτικούς σταθμούς.
 
Πριν από έναν μήνα ο Σγουρός τηλεφωνεί στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να συμπεριελάβει το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ, επειδή αυτός ήταν «πολύ δεξιός». Εν συνεχεία ο ίδιος περιφερειακός σύμβουλος με έγκριση Καρατζαφέρη θέτει υποψηφιότητα με τον Πέτρο Μαντούβαλο και βγαίνει πρώτος... σε σταυρούς... Το μέλος του ΛΑ.Ο.Σ ήταν ο πρώην βουλευτής του κόμματος Χρήστος Καλαποθαράκος...
 
40 μέρες πριν από τις εκλογές ο Σγουρός ξαναχτυπά πισώπλατα τον Καρατζαφερη. Τηλεφωνικά θα τον ενημερώσει ότι η δικηγόρος –στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπορεί να κατέβει ως αντιπεριφειάρχης Ν. Αθήνας.
Την θέση αυτή ο Σγουρός την προσφέρει στον Χαρδάλια.
Η δικηγόρος του ΛΑ.Ο.Σ ενημερώνει ο κ Σγουρός τον Γιώργο Καρατζαφέρη, «αν θέλει μπορεί να κατέλθει με τον συνδυασμό μου ως περιφερειακός Σύμβουλος».. για να πάρει από τον Γιώργο Καρατζαφερη την απάντηση, είσαι μπαμπέσης".
Και συνεχιζει ο προεδρος του ΛΑ.ΟΣ. "σε βοήθησα σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και επειδή είσαι μπαμπέσης θα είμαι εγώ αυτός που θα σου στερήσει την επανεκλογή σου...»
 
Κάπου εδώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης του έκλεισε το τηλέφωνο...» καταλήγει ο Σπύρος Καρατζαφέρης.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...