Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Απροκάλυπτη παρέμβαση» οι δηλώσεις Σόιμπλε

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι από τις δηλώσεις Σόιμπλε προκύπτει μια «απροκάλυπτη παρέμβαση», δυο ημέρες πριν τις εκλογές, στη «λογική των Καννών που αντιμετωπίζει τη χώρα μας ως προτεκτοράτο, ως χώρα περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας όπου μπορούν να ανεβοκατεβάζουν τους πρωθυπουργούς ως μαριονέτες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «πέπλο μυστηρίου» στις δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών. Καταγγέλλει ότι το περιεχόμενο των δηλώσεων άλλαξε πολλές φορές, «προφανώς για να εξυπηρετηθούν οι προεκλογικές ανάγκες της κυβερνητικής προπαγάνδας».
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Β. Σόιμπλε να ξεκαθαρίσει χωρίς υπεκφυγές «αν και ποιος Έλληνας πολιτικός του εισηγήθηκε σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη».
 
«Διευκρινίζουμε πως μια τέτοια πρόταση δεν αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι ο κ. Σόιμπλε έχει επιπλέον λόγο να πολεμάει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, καθώς «ήταν ο μόνος Έλληνας πολιτικός που του έθεσε κατάμουτρα το θέμα του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών αποζημιώσεων».
 
«Τους ενημερώνουμε πως οι καιροί αλλάζουν, η Ελλάδα αποκτάει τη δικιά της φωνή, αξιώνει το σεβασμό της», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...