Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ !!

Νίκος Χατζηγιάννης "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Το 2010 ο σημερινός Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος ή κάποιοι υποστηρικτές του, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μοίρασε φέιγ-βολάν με τα οποία μιλούσε για το χρέος των 2.000.000 ΕΥΡΩ της οικογένειας Τζιλάβη.

Αναφερόταν στις οφειλόμενες εισφορές σε χρήμα της εταιρείας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. δηλαδή του ξενοδοχείου MARATHON BEACH συμφερόντων της οικογένειας του κ. Τζιλάβη.



Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Λουίζος το 2008 (!!) είχε στείλει έγγραφο προς την Πολεοδομία Παλλήνης λέγοντας ότι ο Δήμος Νέας Μάκρης (τότε) ευθυνόταν για την απώλεια των δηλώσεων ιδιοκτησίας από τα αρχεία του. Και με το έγγραφο αυτό, ουσιαστικά δικαίωνε τον κ. Τζιλάβη, αφού οι εισφορές σε χρήμα θα έπρεπε να υπολογιστούν σύμφωνα με τις αξίες γης του χρόνου κύρωσης της πράξης εφαρμογής και όχι της διορθωτικής πράξης.
Αυτά, ο κ. Λουίζος τα απέκρυψε από τους δημότες Μαραθώνος και προπαγάνδισε μόνο το χρέος, χωρίς να αναφερθεί φυσικά στο δικό του έγγραφο !!!
Αυτά τα ήξερε ο κ. Τζιλάβης και όμως τότε δεν αντέκρουσε το κείμενο του φέιγ - βολάν....
Σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, ο βασικότερος κορμός του Συνδυασμού του κ. Τζιλάβη βρίσκεται με τον κ. Ηλία Ψηνάκη και ο ίδιος ο κ. Τζιλάβης φέρεται ότι υποστηρίζει τον κ. Ψηνάκη, όπως γράφουν και διάφορα site (βλ. zougkla.gr).

Γιατί κύριε Λουίζο δεν είπατε όλη την αλήθεια στον κόσμο ;;
Γιατί κύριε Τζιλάβη δεν αντικρούσατε αφού είχατε στοιχεία ;;

Αν οι φήμες που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ότι οι δυο σας "τα έχετε βρει" ήταν αληθινές, τότε τι συμβαίνει σήμερα ;;

Τα ερωτήματα είναι πολλά !!
Οι δημότες του Μαραθώνα πρέπει να γνωρίζουν.
Κάποιοι πρέπει να εξηγηθούν άμεσα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

Όλη η αλήθεια, παρακάτω :
Μεγέθυνση με ένα κλικ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...