Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Bόμβα Αρη Σπηλιωτόπουλου: "Με υπονόμευσε η ΝΔ για να σπρώξει τον Καμίνη στην δημαρχία"

Πανικός, πλέον, επικρατεί στην κυβέρνηση καθώς ενώ προς τα έξω δίνουν την εικόνα ότι προσπαθούν να αποκρούσουν την υπερψήφιση ειδικά στο δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια της Αττικής των Γ.Σακελλαρίδη και Ρ.Δούρου, από τους ψηφόφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τελικά το μείζον πρόβλημα το έχουν ... στη ΝΔ, όπου οι ψηφοφόροι των Α.Σπηλιωτόπουλου και Ν.Κακλαμάνη στο δεύτερο γύρο απορρίπτουν στην μεγάλη τους πλειοψηφία τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει και η ΝΔ, δηλαδή του Γ.Καμίνη και Γ.Σγουρό!

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο πρώην υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, είπε οι περί των Α.Σαμαρά, ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ "¨εσπρωχνε" τον Γ.Καμίνη!
"Αν είχαν στηρίξει τον επίσημο υποψήφιοτ του κόμματος, αυτή τη στιγμή ο συνδυασμός μας θα ήταν πρώτος στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών".
Αν αυτό δεν είναι "γραμμή Αρη" για καταψήφιση Καμίνη, τι είναι;
Σε ερώτηση αν στηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους για τον δήμο της Αθήνας, είπε πως "ο Γιώργος Καμίνης δεν έκανε τίποτα την προηγούμενη τετραετία. Εγκατέλειψε την πόλη" ενώ για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήταν πολύ πιο ήπιος: "Είναι ένας νέος άνθρωπος αλλά του λείπει η εμπειρία".
Βέβαια, ποιος πρωτοεκλεγόμενος δήμαρχος στην Αθήνα ήταν έμπειρος;
Στη ΝΔ τα μηνύματα που έρχονται από τις δημοσκοπήσεις είναι άκρως αρνητικά ότι λόγω ψηφοφόρων Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά λόγω ψηφοφόρων Άρη Σπηλιωτόπουλου και Ν.Κακλαμάνη: Από το 24% που έλαβαν αθροιστικά ζήτημα είναι ένας στους τέσσερις θα ψηφίσει Καμίνη με τους υπόλοιπους να ψηφίζουν Σακελλαρίδη κι ένα μικρό ποσοστό να δηλώνει αποχή.
Στην Περιφέρεια Αττικής η εικόνα είναι χειρότερη: Οι ψηφοφόροι του επίσημου υποψήφιου της ΝΔ του Γ.Κουμουτσάκου κατά 50% απορρίπτουν την πιθανότητα να ψηφίσουν Σγουρό!
Οσο για τους ψηφοφόρους της ΧΑ παρά το ότι το κόμμα έδωσε γραμμή αποχής, η μάζα είναι βέβαιο ότι θα ψηφίσει αντικυβερνητικά. Μόνο και μόνο η αλαζονία που θα επιδεικνύουν αν νικήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε περιφέρεια και δήμο της Αθήνας με κάνει να πιστεύω μήπως για πρώτη φορά στη ζωή μου το ρίξω ... ΣΥΡΙΖΑ" έλεγε στέλεχος του κόμματος μισό-σοβαρά, μισό-αστεία σε συνεργάτη του Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...