Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Προς Αξιότιμο κύριο Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουίζο -- Απαράδεκτα πράγματα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Μαραθώνα !!


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με λύπη μου διάβασα το παρακάτω άρθρο από την εφημερίδα Δημότης για τα όσα συμβαίνουν στο Μαραθώνα  αυτή την προεκλογική περίοδο.(


Στη Δημοκρατία όλοι χωράνε και όλοι έχουνε ίσα δικαιώματα.

Δεν χρειάζονται ούτε τραμπουκισμοί, ούτε εκφοβισμοί ούτε γκαγκστερισμοί !!

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Δεν νομίζετε μετά από 3,5 χρόνια ως Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα,ότι οφείλεται να μας δώσετε έναν Δημόσιο απολογισμό για όσα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια στο τόπο ???

  • Πόσα χρήματα διαχειριστήκατε  συνολικά  αυτά τα 3,5 χρόνια ??  Ποια έργα έγιναν και με ποιο τρόπο καλυτέρεψε η καθημερινότητα του Πολίτη ??
  • Ποιο το Ταμείο του Δήμου μας σήμερα ??
  • Πόσα από τα χρήματα αυτά κατέληξαν για το καλό της τοπικής Κοινωνίας σε ( Νέα Μάκρη - Μαραθώνα- Γραμματικό και Βαρνάβα ???? ) Δημιουργήθηκαν κάποιες θέσεις εργασίας μόνιμες ή και περιστασιακές ??
  • ( Οι θέσεις εργασίας λίγο πριν τις εκλογές δεν μετράνε ) Βοηθήσατε τους Αγρότες ή και τους Κτηνοτρόφους της περιοχής ??
  • Τους ανθρώπους με τα καταστήματα σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα υπήρχε κάποια μείωση των Δημοτικών Τελών λόγο και της οικονομικής κρίσης  για παράδειγμα ??

Γενικά ποιο ήταν το ανθρώπινο πρόσωπο του ενιαίου Δήμου προς τους Δημότες του αυτά τα 3.5 χρονια  ???

Δεν νομίζεται ότι οφείλεται έναν Δημόσιο απολογισμό μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ????? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?????

Τα υπόλοιπα μικρά δημοτικά Κόμματα ποια θέση παίρνουν επ' αυτών ???



 Με Τιμή

Κυριάκος Γκίκας






AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄Ο ΔΗΜΟΤΗΣ΄΄!!!!!!

Απίστευτα και τραγικά τα όσα συμβαίνουν στο Μαραθώνα, κι φτάνουν ως καταγγελίες. 

Έχουν... ξεφύγει;

Tο γαρ πολύ της θλίψεως δεν γεννά μόνο παραφροσύνη στον Μαραθώνα, γεννά και τραμπουκισμούς σε βάρος... «αντιφρονούντων» και ειδικά «Ψινακικών»!

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη, καθώς και υποστηριχτές του υποψήφιου δήμαρχου, (σ.σ. απλοί, ανυποψίαστοι και... αθώοι πολίτες δηλ., προσκείμενοι στο συνδυασμό του Ψινάκη) πέφτουν καθημερινά θύματα απειλών κι εκβιασμών, ενώ υβρίζονται χυδαία!

Απίστευτα και τραγικά τα όσα συμβαίνουν στο Μαραθώνα, κι φτάνουν ως καταγγελίες στον «ΔΗΜΟΤΗ».

Το πιο θλιβερό απʼ όλα, είναι ότι στα κρούσματα αυτά... γκαγκστερισμού «πρωταγωνιστούν» (εκτός από παρατρεχάμενοι των διοικούντων) και ΘΕΣΜΙΚΑ πρόσωπα! Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι (αρκετοί εξʼ αυτών, εκπροσωπούν επί σειρά ετών, το λαό, στα Δημοτικά Συμβούλια) έχουν αναλάβει... εργολαβικά τον εκφοβισμό όσων επιθυμούν την ανατροπή του καθεστώτος, στα δημοτικά δρώμενα του Μαραθώνα! «Θα δείτε τι θα πάθετε μετά τις εκλογές, όσοι κατεβαίνετε ή στηρίζετε την υποψηφιότητα του Ψινάκη» είναι το «φιρμάνι» που κοινοποιείται στους... έκπληκτους πολίτες!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, τα συγκεκριμένα ανεγκέφαλα και θρασύδειλα άτομα λειτουργούν αφʼ εαυτού τους, και σε καμία των περιπτώσεων, οι κινήσεις αυτές (απελπισίας;) εντέλλονται από το γραφείο του δήμαρχου!

Γιατί εκτός των άλλων, ο κ. Λουίζος είναι αρκετά ευφυής, ώστε νʼ αντιλαμβάνεται ότι, μία τέτοια αλήτικη και κατάπτυστη συμπεριφορά, μόνο αντίθετα αποτελέσματα φέρνει στο τέλος... τουτέστιν γυρίζει μπούμερανγκ!

Επιτέλους, σε τι «σκοτεινές» εποχές ζούμε;... για όνομα του Θεού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...