Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Υποψηφιότητα για Δήμαρχος Μαραθώνα βάζει ο Ηλίας Ψινάκης- Η επίσκεψη των κατοίκων στο σπίτι του (Φωτο)

Ο Ηλίας Ψινάκης κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμο Μαραθώνα - Πολίτες και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον επισκέφτηκαν για να «κλειδώσουν» την υποψηφιότητα του.

 Μαζί του και ο Νίκος Βούλγαρης πρώην Κοινοτάρχης Βαρνάβα. Αχ με ποιους έμπλεξες βρε Ηλία.
02 Μαρ. 14 (18:33) | upd: 02 Μαρ. 14 (18:32)
Στη μάχη των δημοτικών εκλογών ρίχνεται ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου στον Καλλικρατικό Δήμο Μαραθώνα, ο οποίος περιλαμβάνει τον Μαραθώνα, το Βαρνάβα, το Γραμματικό και τη Νέα Μάκρη.

Σήμερα το μεσημέρι ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχθηκε στο σπίτι του στον Νέο Βουντζά, όπου και κατοικεί από το 1996, κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ανάμεσά τους ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας και Πικερμίου Γεώργιος Χριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Μάκρης Στέφανος Θεοδωρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη ήθελαν να «κλειδώσουν» τη θετική απάντησή του σχετικά με την υποψηφιότητά του.
Ο ίδιος έχει κάνει αρκετές συζητήσεις μαζί τους τους τελευταίους μήνες, ερευνώντας τα προβλήματα, τις ελλείψεις, αλλά και όσα μπορούν να γίνουν για τη βελτίωση του Δήμου και των συνθηκών ζωής των κατοίκων του. Μάλιστα ασχολήθηκε μαζί με ομάδα συνεργατών του, εξειδικευμένων σε τέτοιου είδους θέματα, ώστε να δει αν μπορεί πραγματικά να προσφέρει λύσεις και να παράξει το έργο που απαιτείται.
Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε τα χέρια με όλους όσοι τον στηρίζουν και ξεκινάει την προετοιμασία του. 
Ο δήμαρχος Ραφήνας και Πικερμίου, Γεώργιος Χριστόπουλος, μιλώντας στο TheTOC.gr, εξήγησε γιατί στηρίζει τον Ηλία Ψινάκη και γιατί θεωρεί επένδυση τη συνεργασία μαζί του.
Ο Αντιδήμαρχος Νέας Μάκρης, Στέφανος Θεοδωρίδης, εξήγησε στο TheTOC.gr τους λόγους για τους οποίους ο Ηλίας Ψινάκης θα μπορούσε να προσφέρει από τη θέση του Δημάρχου στον Μαραθώνα. 
Ο Τέλης Καραμπέρης, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Alcatel OneTouch, η οποία ήταν ο βασικός υποστηρικτής της εκστρατείας «Για ένα πιάτο φαί», που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε ο Ηλίας Ψινάκης στον Δήμο της Αθήνας, μοιράστηκε με το TheTOC.gr την πρόθεση και τη διάθεσή του να είναι αρωγός για άλλη μια φορά στις όποιες προσπάθειες του.  


Μαζί με τον Ν. Βούλγαρη πρώην Κοινοτάρχη Βαρνάβα. Ηλία πρόσεχε.....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...