Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Δημότες  του Μαραθώνα, φίλοι και φίλες.
Την τριετία που πέρασε η χώρα μας βίωσε δραματικές αλλαγές φτάνοντας μας μπροστά σε μία πρωτόγνωρα ζοφερή πραγματικότητα.
Την οικονομική κρίση,  την διόγκωση του δημόσιου χρέους και το ΔΝΤ μας τις έφεραν οι εγκληματική  πολιτική δεκαετιών με κύριους υπεύθυνους τα κυβερνώντα κόμματα πού άνοιξαν τις πόρτες στην διαφθορά, την αλλοτρίωση, την ύφεση , την ανεργία, τις απολύσεις, τα διαλυμένα νοσοκομεία, τα κλειστά μαγαζιά,  τη συρρίκνωση της παιδείας , τους φόρους και τα χαράτσια, την αρπαγή της  δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσία σε εξευτελιστικές τιμές, και τόσα άλλα, επιβάλλοντας καθεστώς αποικίας,  καταπατώντας το Σύνταγμα και την έννομη τάξη.
Ο Δήμαρχος κ. Λουΐζος, και οι προκάτοχοί του (Τζιλάβης, Ζαγάρης, Κούκης, Βούλγαρης) είναι, στην κλίμακά τους, ένα από τα πολλά παραδείγματα κακοδιοίκησης που έφεραν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση.
Η κακοδιαχείριση  και τα σκάνδαλα, απέδειξαν πόσο «μνημονιακοί» ήταν φορτώνοντας τα λάθη και τα χρέη τους στους δημότες, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την οικονομική κατάσταση των πολιτών.
Στις ‘’επιδόσεις’’  του  κ. Λουΐζου συγκαταλέγονται συνοπτικά και τα εξής
Η εγκατάλειψη και η αδιαφορία  για το κλείσιμο επιχειρήσεων,  για το μέλλον καλλιεργητών και κτηνοτρόφων, για την τουριστική προβολή και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά.  
Η έλλειψη αποχέτευσης και σχεδίων πόλης , η καταπάτηση δημόσιων χώρων , η τάση εξάλειψης του πράσινου, η ρύπανση της θάλασσας από παράνομες δραστηριότητες, Οι παρανομίες και το ακριβό νερό  από ύποπτα δίκτυα αμίαντου και πηγάδια, τα υπερβολικά τέλη, η κακοδιαχείρισή των απορριμμάτων, τα χρέη στην ΕΥΔΑΠ.
Η εγκληματική συνενοχή για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Η αδιαφορία για τις υποδομές και τις ελλείψεις των σχολείων.
Η αντιδημοκρατική διοίκηση και ο αποκλεισμός των δημοτών από τη διαχείριση των τοπικών μας πραγμάτων.
Η Κεντρική και η τοπική εξουσία, θέλουν  τους δημότες εξαρτημένους υπηκόους και υποζύγια των εντολών τους.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα δικά μας χέρια. Από τη μια τα μνημόνια και η μαζική φτώχεια. Από την άλλη η απελευθέρωση και η ελπίδα.
Δημότες του Μαραθώνα,  φίλοι και φίλες
Η  Δύναμη Πολιτών  λειτουργεί  με  διαφάνεια, συλλογικότητα,  και διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας. Συγκροτήθηκε από  πολίτες διαφορετικών πολιτικών απόψεων ,που ήταν και είναι στους αγώνες: Για το παράνομο λιμενοβραχίονα του Τζιλάβη,  Για τα Τσιμεντονήσια του Λουϊζου   και του Ζαγάρη. Για τις  ανεμογεννήτριες-τέρατα  στον όρμο   του Μαραθώνα.
Για την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης. Για την αποτροπή του ΧΥΤΑ Γραμματικού, για την κατασκευή  Κέντρου επεξεργασίας λυμάτων.
Για το κλείσιμο των ανεξέλεγκτων χωματερών.
Για τη διάσωση της παραλίας και του δάσους  από τις παράνομες δραστηριότητες .
Για μια ήπια οικιστική ανάπτυξη με σεβασμό του περιβάλλοντος και υποδομές.
Αντιτασσόμαστε στην εγκληματική  δραστηριότητα των νοσταλγών του ναζισμού, την ξενοφοβία και το ρατσισμό.
Για τη νεολαία.
Για την παιδεία και τον Πολιτισμό.
 
 Αγωνιστήκαμε μέσα κι έξω από το Δημοτικό συμβούλιο για τη διαφάνεια, τη συμμετοχή του πολίτη, την αναβάθμισή του σε υπεύθυνο διαχειριστή των τοπικών ζητημάτων . Πολεμήσαμε τις πελατειακές σχέσεις , τον παραγοντισμό, τη μικροπολιτική και τη διαφθορά.
 Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση  σε όλες και όλους  που αναγνωρίζουν ότι ο τόπος μας αλλά και η χώρα μας δεν έχουν άλλα περιθώρια για να ξετινάξουν την  διαφθορά, την διαπλοκή, τις ανόητες μικροπολιτικές, την κακοδιοίκηση και το πελατειακό σύστημα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ στην εξουσία των ξεπερασμένων δημοτικών αρχόντων που με τις δράσεις τους είναι συνυπεύθυνοι  για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ για την ανατροπή των πολιτικών που καταστρέφουν τον τόπο αλλά και την χώρα μας.
ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ που θα φέρει στην διοίκηση του Δήμου μας τον ορθολογισμό, την εντιμότητα και την δημοκρατική διαφάνεια
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 πμ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.  


Μαραθώνας ,Δεκέμβριος 2013
τηλ. 2294095748 κιν.6974885399
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...