Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους ... άκουσαν: Τρομάζει η «Ιερή Συμμαχία» Τσίπρα-Καμμένου το σάπιο πολιτικό και τραπεζικό κατεστημένο !!!

Πραγματικά χαίρομαι, όταν –σπανίως πρέπει να παραδεχτώ- πολιτικοί ακούν με προσοχή τις απαιτήσεις της κοινωνίας! Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, είχα γράψει ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος, πρέπει να αφήσουν κατά μέρους τις όποιες διαφορές τους και να δημιουργήσουν έναν αντιμνημονιακό πυλώνα, ως το «αντίπαλο δέος» του διεφθαρμένου , σάπιου και υποδουλωμένου πολιτικού συστήματος, που άγει και φέρει την Ελλάδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων αποικιοκρατών!


Με μια ανάλογη φωτογραφία , έδινε το στίγμα της επιθυμίας της κοινωνίας μέσα από τον τίτλο :
Στο άρθρο αυτό «Ανίερη Συμμαχία» ... ελλείψει «Ιερής»!!! «Ανίερη Συμμαχία» ... ελλείψει «Ιερής»!!!

Στο άρθρο αυτό [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ] κατέληγα με την φράση «Τι άλλο πρέπει να πάθει ο Eλληνας και η Ελληνίδα για να .. συμμορφωθεί επιτέλους η Αντιπολίτευση σε τούτη εδώ τη χώρα»;

Σας προτείνω να το διαβάσετε ανεπιφύλακτα, διότι κατά την ταπεινή μου άποψη, αποτέλεσε το έναυσμα έτσι ώστε να ξεκινήσει από τότε μια διαδικασία προσέγγισης των δύο αντιμνημονιακών κομμάτων της Αντιπολίτευσης και ένα έναυσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει επιτέλους τις περίεργες κορώνες που κατά καιρούς εκστομίζουν τα στελέχη του, ανακόπτοντας την ανοδική του πορεία, με διάφορες αψυχολόγητες ανοησίες που ουδόλως απασχολούν την κοινωνία σήμερα!

Τις τελευταίες εβδομάδες, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Ελληνες επιχειρούν μια προσέγγιση σε μια σειρά σοβαρών, κρίσιμων ζητημάτων, με αφετηρία την αντιμετώπιση των αιτίων και παρενεργειών της σοβαρότατης κρίσης στην Κύπρο.

Η προσέγγιση αυτή, έχει στην κυριολεξία αναστατώσει τους υποτακτικούς της Μέρκελ στην Ελλάδα καθώς και την Τρόικα «Εσωτερικού»!

Εχει προκαλέσει σωρεία συνεδριάσεων από τους Γκαουλάϊτερ και τους Τραπεζίτες που έχουν εισβάλει και καταλάβει την Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να βρουν τρόπο να το αντιμετωπίσουν!

Στις αμέσως επόμενες μέρες και εβδομάδες, θα γίνουμε θεατές μιας εντυπωσιακής μεταστροφής στην πολιτική των δύο κομμάτων της Αντιπολίτευσης και φυσικά, σωρεία από λάσπη στον ανεμιστήρα κατά των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου από τα τσοντοκάναλα που καβάλησαν το δημόσιο αγαθό που λέγεται ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, προκειμένου να μας πείσουν ότι ο γάιδαρος πετάει και λέγεται ... «Σουλεϊμάν»!!!!

Την διαφαινόμενη αυτή σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝ.ΕΛΛ, την έκανε σήμερα Σάββατο, πρωτοσέλιδο και το newsbomb.gr ! [ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ] - See more at: http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=59712&type=21#sthash.abFJzgMa.dpuf
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...