Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στους δρόμους ΠΟΕ-ΟΤΑ και δημοτικοί αστυνομικοί



Στους δρόμους ΠΟΕ-ΟΤΑ και δημοτικοί αστυνομικοί
Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δημοτικών Αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας...
Οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν με τις κινητοποιήσεις την αντίδρασή τους στο πολυνομοσχέδιο για τις μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια, με μοτοσυκλέτες και περιπολικά, οι δημοτικοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί «κατάληψη» στο δρόμο έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν στάσεις στο ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους και έξω από τη Βουλή.
Στις 20.00 η ΠΟΕ - ΟΤΑ συμμετέχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες - μέλη της στην Πλατεία Συντάγματος. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και συναυλία καλλιτεχνών.
Την Τρίτη η ΠΟΕ - ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, με βασικό σύνθημα «περικυκλώνουμε τη Βουλή-απόσυρση του πολυνομοσχεδίου». Στις 20.30 οργανώνεται πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και ολονύχτια διαμαρτυρία.
Την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ και πορεία στη Βουλή.
Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση όλων των αιρετών στο υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος στον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα. Αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...