Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δείτε σε Live Streaming τι παίζει τώρα η ΕΡΤ (οι ειδήσεις όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!!!)

ΔΕΝ έχουν τον θεό τους - Το έκλεισαν κι αυτό....
Εναλλακτικά δέστε το απο http://www.zougla.gr/live



Ανακεφαλαίωση
Στις 11 το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε η κυβέρνηση να κατεβάζει τους διακόπτες σε Πάρνηθα, Υμηττό και Digea προκειμένου μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει σε μια ημέρα την δημόσια τηλεόραση.

Δυνάμεις της αστυνομίας εμφανίστηκαν σε όλη την Ελλάδα στα κτίρια της ΕΡΤ. Στο Studio 3, που βρίσκεται στην Μουρούζη τα ΜΑΤ απέκλεισαν τους εργαζόμενους και τους έδωσαν τελεσίγραφο μέχρι της 5 τα χαράματα προκειμένου να αποχωρήσουν χωρίς να γίνουν αυτόφορες συλλήψεις. Οι εργαζόμενοι δεν υποχώρησαν.

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε αυθόρμητα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Λεωφόρο Μεσογείων αμέσως μετά τη διακοπή του σήματος. Ο κόσμος παρέμενε στο μεγαλύτερο μέρος του μέχρι και τις 3 τα χαράματα, αλλά ακόμα και στις επόμενες ημέρες οι αλληλέγγυοι ήταν αρκετοί ώστε να αποτραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης να εισβάλει στο κτίριο με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η ΕΡΤ εκπέμπει ακόμα μέσω του intenret στο ert.gr αλλά και σε δεκάδες άλλες ιστοσελίδες. Το ThePressProject από την πρώτη στιγμή αναμεταδίδει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης χρησιμοποιώντας restreamers προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι περισσότεροι δυνατοί χρήστες του διαδικτύου.

Σε μια τελευταία προσπάθεια η κυβέρνηση έκοψε το internet στο κτίριο της ΕΡΤ, ωστόσο οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης βρήκαν τρόπο να συνεχίσουν την εκπομπή. Τις ώρες που πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί έχουν προετοιμαστεί για την εκπομπή ακόμα και «αντάρτικου» σήματος σε περίπτωση που γίνει κάποια προσπάθεια εισβολής στο ραδιομέγαρο της Μεσογείων.

Η ΕΣΗΕΑ έχει προκηρύξει 48 απεργία σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενώ αύριο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι εφημερίδες. Μέχρι στιγμής κανένα κανάλι δεν έχει σπάσει την στάση εργασία. Στις απεργίες συμμετέχει και η ΕΤΕΡ.

- See more at: http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT#sthash.XeHvfINi.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...