Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ SKAI - Στημένη υπόθεση....τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω ;

Την υπόθεση του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά δεν την γνωρίζουμε !! Δεν έχουμε γνώμη και δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για τα πάντα αφού πρώτα δεν ψάξουμε να ενημερωθούμε σωστά.
Θα σεβαστούμε τις απόψεις σας αναδεικνύοντας την επιχειρηματολογία σας.
Όσο για τους Τοπικούς μας ʽΆρχοντες έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.
Έχετε αναλογιστεί γιατί συμβαίνουν αυτά ??????

Υπάρχει άραγε ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση ??? Δεν νομίζω !!!


 ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!!!

 ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!

 Σχετικά:
Κατεδάφιση αυθαιρέτων στον Σχινιά ζητούν οργανώσεις ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.
Κορυφώνεται το Σάββατο η Εβδομάδα Σχινιά (VID). Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά Μαραθώνα (ΦΟΔΕΠΑΣΜ)
  From: ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΓΩΝΗ [mailto:jacobsmine@hotmail.com]
Sent: Sunday, May 19, 2013 12:54 AM
To: ΒΑΣΩ ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΗ; Βασίλης Λουίζος; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Dimos Marathona; ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΡΩΔΗ; Kyriakos Gkikas; ΧΑΡΗΣ ΚΑΜΠΕΖΙΔΗΣ; panagiotis geronikos; ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΠΑ; ΚΩΝ/ΝΑ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΑ; ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΙΝΑ; ΦΛΩΡΑ ΔΟΥΚΑ; ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ; mikekatiaa@gmail.com; kontogeorgos@dhmoths.gr
Subject: RE: ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ SKAI

ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!! ΚΡΙΜΑ !!!!

 ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!
 Μια καλοστημένη παγίδα για να ξεφτιλιστεί η περιοχή μας , για άλλη μια φορά!!
Καθόλου τυχαία η επιλογή των προσώπων (παρατηρήσατε ποιοι κατείχαν τα μικρόφωνα ).
Οι νοήμονες,μορφωμένοι και με παιδεία , απέφυγαν να εκτεθούν σήμερα.
To χαμηλό προφίλ αρμόζει σε μιά προσωπικότητα του πνευματικού διαμετρήματος του Προέδρου μας,κ.Καμπεζίδη.
Δεν θα παραλείψουμε την αξιοπρεπέστατη παρουσία του εκπροσώπου της Ορνιθολογικής και της κ.Κουλουζάκη ,μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά.
Η σοβαρή συζήτηση που ακολούθησε στα γραφεία του Φορέα,με τον κ.Καμπεζίδη,τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ.Μάρτινς ,τους επιστημονικούς συνεργάτες και το προσωπικό,μας εξέπληξε ευχάριστα με την διαβεβαίωση του κ.Μάρτινς για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων του Φορέα μας.
Παρατηρήσατε την αλλαγή της συμπεριφοράς των κατοίκων ,όταν αντιλήφθηκαν το στημένο της υπόθεσης και την απαξίωση του Δήμου προς τον Φορέα;
Το κακοστημένο σκηνικό κατέρευσε με  τα λεγόμενα της κ. Μάρως Ευαγγελίδου, Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ,που δήλωσε ότι ο ρόλος του Δήμου είναι καθορισμένος και σε μελλοντική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων θα επαναπροσδιοριστεί.
Τι προσβολή!!!!!
Φυσικά,για όποιον καταλαβαίνει.
Με εκτίμηση
Ιωάννα Κατσαγώνη-Επόπτης Φύλακας
Εθνικού Πάρκου Σχοινιά Μαραθώνα
___________________________

Date: Sat, 18 May 2013 22:35:28 +0300
Subject: ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ SKAI
From: christofac@gmail.com
To: info@marathonpress.gr; pressoffice@marathon.gr; mayor@marathon.gr; info@marathon.gr; helen_kats@hotmail.com; kyriakosgkikas@gmail.com
Τελικά η εκδήλωση του SKAI δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα καλοστημένο παιγνίδι, για να μας πουν ότι το ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ , πρέπει να ανήκει στην αρμοδιότητα του ΔΗΜΟΥ. Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω ; Δεν είναι δυνατόν, έτσι χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο (συμφέροντα), ο skai να αφιερώνει και ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό χρόνο τόσες ημέρες και σήμερα ένα ολόκληρο 2ωρο. Ο χρόνος αυτού του 2ωρου εξαντλήθηκε με το μικρόφωνο πότε να πηγαίνει στον κο Μπάρμπα ,πότε στον κο  Στάμο και πότε στον κο Κουλουμπή (πρώην αντιδήμαρχος δήμου Νέας Μάκρης). Ο χρόνος που δώθηκε  στον πρόεδρο του φορέα (κο Καμπεζίδη) ήταν λιγοστός .Το προσωπικό του φορέα και επιστήμονες από την ορνιθολογική εταιρεία και την Μεσόγειο SOS, βλέποντας την παραφληροφόρηση που γινότανε , ζήτησαν επανελημένα τον λόγο και λίγα λεπτά προς το τέλος δόθηκε μόνο για λίγα δεύτερα στον ορνιθολόγο. Συμπέρασμα.
Ως υποψιασμένοι πλέον πολίτες, με όλα αυτά που μας έχουν συμβεί, πρέπει να συσπειρωθούμε και να δημιουργήσουμε μία κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος είτε αυτό λέγεται ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ- είτε αυτό λέγεται ΧΥΤΑ - είτε αυτό λέγεται ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - είτε λέγεται ΔΑΣΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ- είτε οτιδήποτε που αυτή την στιγμή δεν το έχω σκεφτεί.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...