Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο κ. Παναγιώτης Αλάμανος είναι στέλεχος της εταιρίας ΣΟΛ ΑΕ- Άνθρωπος του Βενιζέλου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ελέγχει τα οικονομικά του κόμματος αλλά και του Δήμου Μαραθώνα;



Διαβάστε...

Μήπως δεν είναι βασική προϋπόθεση κάθε σοβαρού ελέγχου η απόλυτη διάκριση ελεγκτή και ελεγχόμενου;


4.-(82-2013 ΟΕ) Λήψη απόφασης για την ανάθεση ελέγχου της οικονομικής θέσης του Δήμου Μαραθώνα σε ορκωτό λογιστή στην ΣΟΛ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ



Συνδυασμός ΠΑΣΟΚ-
DSCN0015Παναγιώτης Αλαμάνος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Πήρε πτυχίο  Επιστήμης Διοίκησης (Management Science) από το τμήμα  Επιχειρησιακής Έρευνας (Operations Research) του London School of Economics and Political Science  και Master’s σε Ναυτιλιακά Χρηματοοικονομικά και Εμπόριο (Shipping Trade and Finance) από το Cass Business School, City of London.
Υπηρέτησε την θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό και από το 2004 εργάζεται στην εταιρία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές ΑΕ (ΣΟΛ ΑΕ) στην οποία είναι partner από το 2009. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής απόφοιτος του μεταπτυχιακού επαγγελματικού προγράμματος σπουδών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) και μέλος της Association of Certified Chartered Accountants (ACCA) της Μεγάλης Βρετανίας.  Είναι μέλος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΣΟΕΛ.
Είναι οικονομικός επόπτης της ΠΑΣΚ – Οικονομολόγων και μέλος του προεδρείου της καθώς και μέλος της γραμματείας της Τομεακής Επιτροπής Οικονομολόγων Ν. Αττικής του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...