Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει οποιονδήποτε επενδυτή θα φέρει εδώ τεχνογνωσία, δεν θέλουμε πλιατσικολόγους και πειρατές

Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Νίκος Παππάς, Διευθυντής Γραφείου Αλέξη Τσίπρα Τις επενδύσεις στις Σκουριές Χαλκιδικής και στην Οξιά, θα ακυρώσει ο...

ΣΥΡΙΖΑ, όταν γίνει κυβέρνηση, ξεκαθάρισε μέσα από τον Αlpha 989, ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει οποιονδήποτε επενδυτή θα φέρει εδώ τεχνογνωσία, δεν θέλουμε πλιατσικολόγους και πειρατές…Η εξαγορά νησιών δεν αποτελεί επένδυση. Αυτές οι ''επενδύσεις'' δεν θα πρέπει να προχωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, έκανε λόγο για «μια πολύ ρυπογόνα δραστηριότητα, θα είναι μια πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή» και πρόσθεσε ότι «συζητάμε για την απώλεια 1.200 θέσεων απασχόλησης στο εργοστάσιο και δεν μιλάμε για την απώλεια πολλών χιλιάδων θέσεων στη βιομηχανία του τουρισμού».

Για το θέμα που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά στον Α. Μητρόπουλο, ο κος Παππάς υποστήριξε ότι η εμπάθεια μερικών είναι ανάξια σχολιασμού τονίζοντας ότι «τα στελέχη τα δικά μας πρέπει να έχουν κρυστάλλινη διαδρομή». Ανέφερε επίσης ότι «το θέμα αυτό το αναμοχλεύουν κάποιοι από τη στιγμή που έβαλε υποψηφιότητα ο κος Μητρόπουλος».

Στις χώρες της Λατινικής Αμερικής ποντάρει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η Λατινική Αμερική επανέρχεται στην παγκόσμια σκηνή ως μια περιφέρεια στην οποία χειραφετούνται οι λαοί και διεκδικούν έναν πολύ κρίσιμο ρόλο. Τα επόμενα χρόνια αυτή η περιοχή της γης θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις», είπε στον Α 989 ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι «στο Καράκας, μια πόλη υπό κατασκευή, χτίζονται σπίτια όπου θα μένουν άνθρωποι που μέχρι πρότινος μένανε σε χαρτόκουτα και τρώγλες».

«Συνεπώς, δυο φορές πρέπει να κοιτάξει η Ελλάδα και η Ευρώπη τον εαυτό της στον καθρέφτη» είπε ο κος Παππάς και τόνισε ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «με τα δυο πόδια στην Ευρώπη για μια άλλη Ευρώπη, η οποία δεν θα είναι κοντόφθαλμη και δεν θα μισεί τους φτωχούς».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...