Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σε ποιες γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου;

 Περιμένεις και περιμένεις, κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη να γερνάει κι αναρωτιέσαι “Μα πότε θα μου κάνει την πρόταση; Τι άλλο θέλει από εμένα;” Οι παραπάνω ερωτήσεις έχουν περάσει από το μυαλό εννέα στις δέκα γυναικών που έχουν κάποιο ταίρι ή σύντροφο. Δεν ξέρουν όμως αν το ταίρι αυτό θα είναι και μόνιμο! Οι άντρες, κορίτσια, δεν ψάχνουν να βρουν μία θεά χωρίς περιττά κιλά και μαλλιά ξανθά με μάτια γαλανά. Επιζητούν μία γυναίκα>> δυναμική με αυτοπεποίθηση. Ναι μεν θα γοητευτούν από μία πανέμορφη παρουσία αλλά μέχρι εκεί. Ξέρουν ότι αυτές δεν θα είναι για μόνιμη σχέση αλλά πάντα θα είναι για κάτι παροδικό. Η σύζυγος κρατά τα ηνία και όλοι μία τέτοια ψάχνουν ασχέτως αν θέλουν να δείχνουν ότι οι άντρες είναι οι ηγέτες του σπιτιού. Αυτές ψάχνουν καθώς είναι πιο ελκυστικές.

Δεν χρειάζεται από το πρώτο κιόλας ραντεβού να του πεις τα πάντα για σένα – τι σ’ αρέσει και τι απεχθάνεσαι, πώς συμπεριφέρεσαι και τι θέλεις. Διασκέδασέ το! Θεώρησέ το σαν παιχνίδι ανακαλύψεων και γνώσεων. Άφησέ τον σταδιακά να ξεδιπλώνει πτυχές του εαυτού σου. Μην του δώσεις όλη τη χαρά από την αρχή. Θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν είναι όμορφο να είσαι αγενής ή να βρίζεις. Ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να του πεις κάτι πονηρό! Δεν θα προτιμήσουν κάποια γυναίκα που είναι συνέχεια μέσα στα σιρόπια (λες να σκέφτονται το σάκχαρο γι’ αργότερα;). Δεν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους κάποια συγκαταβατική που να μην έχει προσωπικότητα και άποψη για διάφορα θέματα και να λέει συνέχεια “ναι”. Θέλουν να ακούσουν και την άποψή σου. Δείξε κι εσύ ενδιαφέρον, ενημερώσου, μορφώσου! Θα το εκτιμήσουν. Θα σε ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο.

Μην είσαι ανασφαλής αλλά να προκαλείς το ενδιαφέρον του άλλου και να σκέφτεσαι έξυπνα. Μην είσαι ιδιαίτερα κτητική μαζί του και ειδικά μπροστά στους άλλους. Θέλει το χώρο του, τις βόλτες του και το χρόνο του για να σε μάθει καλύτερα και να δει αν πραγματικά έχεις αυτά που ζητά. Προσωπικά σε συμβουλεύω να κάνεις υπομονή και να σκεφτείς ότι αφού είναι ακόμη μαζί σου, σημαίνει ότι σε εξερευνά. Διαφορετικά θα είχε εξαφανιστεί αν δεν άξιζες της προσοχής του. Μην τα θαλασσώσεις. Μέχρι τότε εσύ κοίτα να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μαζί του σαν να είναι και η τελευταία!
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...