Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμιο ρεκόρ πολιτικής αισχρότητας

Συζητούν ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους!

Γράφει ο Μάγια

Καθώς περατώνεται ο κλαυσίγελως της δήθεν διαπραγμάτευσης, ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί η συγκυβέρνηση των πολιτικών ανδρεικέλων στο χρεοκοπημένο προτεκτοράτο. Συζητά με τους εκπροσώπους της διεθνούς τοκογλυφίας ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους! Ακόμη και τις μαυραγορίτικες απαιτήσεις των διαπλεκόμενων και εξωθεσμικών κρατικοδίαιτων παρασιτικών συμφερόντων, για όσο το δυνατόν φτηνότερη εργασία και όσο το δυνατόν πιο εύκολες και φτηνές απολύσεις!...

Οι πολλές γονυκλισίες και οσφυοκαμψίες, έχουν ανοίξει την όρεξη των αρπαχτικών, που
φαντασιώνονται εργαζόμενους να δουλεύουν σε καθεστώς και δεν είναι υπερβολή, στρατοπέδου συγκέντρωσης, Νταχάου!…

Με ποιο δικαίωμα …βουρτσίζουν τα …στουρνάρια, ώστε να εξοντώσουν την ελληνική οικογένεια; Ζήτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού και πήραν την εντολή για κάτι τέτοιο ή εξαπάτησαν και υπεξαίρεσαν; Αυτοί, που πίστεψαν τις προεκλογικές τους παπάρες, σήμερα αναρωτιούνται πως είναι δυνατό να τους κορόιδεψε ακόμη και ο εντιμότατος κυρ Φώτης…

Είναι θέμα μηνών να καταρρεύσει η πατρίδα μας. Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα μπορούν να δίνουν συντάξεις, έστω και αυτές τις πετσοκομμένες. Νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη θα υπάρχει μόνο για τους έχοντες και κατέχοντες. Τα υπολείμματα της αγοράς, όσα ακόμα λειτουργούν, είναι έτοιμα για λουκέτο. Ο μηδενισμός της εσωτερικής ζήτησης θα εκτοξεύσει κι άλλο την ύφεση και την ανεργία, σε θερμοκρασίες που δεν μπορεί να αντέξει κανονικός άνθρωπος.

Αλλά, ώσπου να σπάσει τα μούτρα της, αυτή η πολιτική θα λεηλατεί την Ελλάδα, θα κλείνει σπίτια και μαγαζιά, θα ληστεύει γέροντες και ασθενείς, θα στέλνει ραγιάδες τους νέους στα ξένα ή θα τους κρατά εδώ είλωτες, θα σκλαβώνει τους εργαζόμενους.

«Το υποζύγιο αντέχει, φόρτωσέ το κι άλλο» είναι το κυβερνητικό σύνθημα, όσο οι πολίτες δεν αντιδρούν, σκύβουν το κεφάλι και υπομένουν στωικά τα διαρκώς και πιο εξοντωτικά μέτρα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...