Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν αλλάζει «συνταγή» ο Σάντος



Δεν αλλάζει «συνταγή» ο ΣάντοςΤην ίδια ενδεκάδα που «έδειξε» χθες, διατήρησε και στη σημερινή (5/9) προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει του αγώνα κόντρα στη Λετονία την Παρασκευή (7/9), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014...


Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε ξανά το 4-4-2, με επιθετικό δίδυμο Μήτρογλου-Γκέκα, ενώ στη συνέχεια έδωσε έμφαση στα στημένα.

Περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο διήρκησε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την απογευματινή να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30. Εάν χθες ο Φερνάντο Σάντος «έδειξε» τη βασική ενδεκάδα με τους Λετονούς, σήμερα την… κλείδωσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διατήρησε –δίχως καμία αλλαγή- το 4-4-2 που χρησιμοποίησε, με τον Καρνέζη να είναι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο και Τοροσίδης.

Οι Τζιόλης και Κατσουράνης ήταν τα κεντρικά χαφ, με τον Μανιάτη να είναι στα δεξιά τους και τον Φορτούνη στα αριστερά. Στο δίδυμο της επίθεσης ήταν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε μεγάλο βάρος στα στημένα –κόρνερ και φάουλ- στα οποία έκανε συχνά παρατηρήσεις, καθώς θεωρεί πως είναι από τα δυνατά σημεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, αρκετές στημένες μπάλες εκτέλεσαν οι Νίκης και Χολέμπας, παρόλο που δεν προβλέπονται στην αρχικά ενδεκάδα με τους Λετονούς, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι τρεις τερματοφύλακες.

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαμαρά, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως ήταν προγραμματισμένο λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο αναμένεται να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση με τους υπόλοιπους διεθνείς. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος –όπως το συνηθίζει- είχε τετ α τετ με αρκετούς από τους διεθνείς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...