Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας:«Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το Ταχ. Ταμιευτήριο» Τον Γ. Στουρνάρα ψέγει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του στο Τ.Τ.

Αλ. Τσίπρας:«Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το Ταχ. Ταμιευτήριο»




Σε έντονο ύφος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΤΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής...

Από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «ληστεία τραπέζης» και πως σε άλλη χώρα θα επενέβαινε ο εισαγγελέας. Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν χαϊδεύω αυτιά. Είπα την αλήθεια».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για αδιανόητη κίνηση. «Πρόκειται για "ληστεία τραπέζης". Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το ΤΤ». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον Γ.Στουρνάρα τι θα έπρατε

Ο Γιάννης Στουρνάρας επισήμανε ότι δεν είπε «σαπάκι» το ΤΤ, αλλά «μη βιώσιμο». «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταστήσουμε βιώσιμο. Το ΤΤ έχει μείνει πολύ πίσω από τις άλλες τράπεζες. Είναι ανάμεσα στις τελευταίες μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών. Αυτή είναι η αλήθεια».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστεψε τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό, καθώς σε εκείνον απευθυνόταν η ερώτηση, ωστόσο αντί του κ. Σαμαρά απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

«Που βρίσκεται ο πρωθυπουργός; Δεν έχει εμφανιστεί δύο μήνες. Στη Βουλή έχει να εμφανιστεί από τις προγραμματικές δηλώσεις. Είναι νέα πρακτική αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα επέκρινε τον Αντ.Σαμαρά για το γεγονός ότι δεν πηγαίνει να μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ, ως είθισται, κατηγορώντας τον για αλαζονική συμπεριφορά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...