Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμε γερά Ελλαδάρα



Ακόμα 3 πόντους θέλει να προσθέσει η Ελλάδα στην προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο...
τη Λιθουανία (21:45, Mega-ΟΤΕ SPORT1)....

Μετά τη νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα μέσα στη Λετονία, οι Έλληνες διεθνείς δίνουν την πρώτη εντός έδρας μάχη στο δρόμο για το Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την Εθνική Ομάδα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρνέζης με την τετράδα μπροστά να αποτελείται από τους Παπασταθόπουλο και Κ. Παπαδόπουλο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά. Κατσουράνης και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης και Φορτούνης. Στην επίθεση το δίδυμο αποτελούν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Χολέμπας, Βύντρα, Αθανασιάδης, Νίνης, Μαλεζάς, Σιόβας, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Δημούτσος.

Από την άλλη πλευρά ο Λάζλο Τσάμπα θα παρατάξει τους Λιθουανούς με 4-2-3-1. Στον άσο θα ξεκινήσει ο Κατσερμάρσκας και πιο μπροστά του θα έχει τους Κλιμαβίτσιους, Ζαλιούκας, Αντιουσκεβίτσιους και Μπορόφσκι. Τα δύο χαφ θα είναι οι Βίτσιους και Σεμπέρας, στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Ρανταβίτσιους, στο δεξί ο Μικολιούνας, ο Τσεσνάουσκις σε ελεύθερο ρόλο και μοναδικός προωθημένος ο Σέρνας.

Την αποστολή της Λιθουανίας συμπληρώνουν οι Σέτκους, Κιγιάνσκας, Φρεϊντγκεϊμας, Σλαβίτσκας, Βαϊτκούνας, Ντ. Τσεσνάουσκις, Νοβικόβας, Τσβεντούκας, Βελίτσκα, Ματουλεβίτσιους και Ρινκεβίτσιους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...