Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τουαλέτες με θέα...

Και το αντίστροφο!

Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες στον 18ο όροφο στο Standard Hotel του Μανχάταν έχουν απεριόριστη θέα της πόλης.... μέσα από τα παράθυρα που καλύπτουν όλο τον τοίχο, από το πάτωμα ως το ταβάνι. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους περαστικούς που κοιτούν προς τις τουαλέτες- κι έχουν επίσης… απεριόριστη θέα!

Μέσω των τεράστιων παραθύρων που υποκαθιστούν τον τοίχο του ξενοδοχείου, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες στο Boom Boom Room club του ξενοδοχείου είναι απολύτως ορατοί από τρίτους.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση καθώς δεν υπάρχει κάποια ειδοποίηση στις τουαλέτες για το γεγονός πως οι χρήστες είναι ορατοί- και μερικές φορές φωτογραφίζονται- από τους περαστικούς!

«Η θέμα προς τα έξω είναι υπέροχη, η θέα προς τα μέσα είναι τρομακτική» δήλωσε ένας από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. «Είδα ανθρώπους να μου γνέφουν, την ώρα που κάθεσαι στο… ‘θρόνο’ δεν περιμένεις να βρίσκεται σε δημόσια θέα».

Η κόρη του πίστευε πως τα παράθυρα είναι καθρέφτες από την εξωτερική πλευρά κι έτσι επιτρέπουν τη θέα μόνο από μέσα προς τα έξω. «Είναι κάπως ανατριχιαστικό. Οι άνθρωποι που φωτογραφίζουν είναι ανώμαλοι… Απλά ελπίζεις να μην σε αναγνωρίσει κανείς στο δρόμο…», τόνισε.

Τα παράθυρα είναι ορατά από τους τουρίστες που επισκέπτονται το πάρκο High Line, πάνω από τους δρόμους του Μανχάταν.

Κάποιοι βέβαια έχουν διαφορετική αντίδραση ενώ ένας άνδρας… χαιρετούσε τους περαστικούς ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα. «Ποιος νοιάζεται;! Ωραία, οι άνθρωποι έμαθαν πως πρέπει να ουρήσεις…», δήλωσε μία 26χρονη και πρόσθεσε: «Η θέα ήταν υπέροχη και από τις δύο πλευρές!»











Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...