Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι πολιτικοί... on the beach !!

Όπως όλοι μας, έτσι και οι πολιτικοί μας … περιμένουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σαν παιδιά!!! Ήλιος, θάλασσα και ξαπλώστρα είναι αυτό που ονειρεύονται κατά την διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων λίγο πριν κλείσει το κοινοβούλιο, γιατί μπορεί ο εθισμός στους στα έδρανα να είναι μεγάλος, όμως η λαχτάρα τους για τσίπουρα και χταποδάκια στην άμμο είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Όταν φτάσει λοιπόν η στιγμή της αναχώρησης, αφήνουν τα κουστούμια και τα πουκάμισα στα καθαριστήρια και ετοιμάζουν βαλίτσες με μαγιό, σαγιονάρες ,καπέλα, αντηλιακά και βιβλία και όπου φύγει φύγει!!! Ένα μόνο πράγμα δεν μπορούν να αποχωριστούν. ποιο είναι αυτό;;; Μα φυσικά το κινητό τους τηλέφωνο που συνήθως δεν σταματά να χτυπά σχεδόν ποτέ!!!

Όμως, σε ποιον ή ποια βουλευτή θα βάζαμε δέκα αν κρίναμε την εμφάνιση του/της με μαγιό;;; Πάμε να γνωρίσουμε την «γυμνή» τους αλήθεια και αναλόγως να κρίνουμε!!!

Νο 1 Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ
): Είναι μετρίου αναστήματος, κανονικός προς ευσωμούλης στα κιλά (εξαρτάται από τις συνταγές που φτιάχνει η Ευγενία κατά καιρούς) και μελαχρινός!!! Στην παραλία προτιμά τα σκούρα φαρδιά μαγιό που αναδεικνύουν την κορμοστασιά του και κρύβουν τις ατέλειες!!! Λατρεύει το wet look στα μαλλιά και αγαπά να πηγαίνει στη θάλασσα μόνο με «γαλάζιους» φίλους συντροφιά!!!



Νο 2 Γεράσιμος Γιακουμάτος (ΝΔ): Δύο πράγματα δεν αποχωρίζεται ποτέ.. Τον χρυσό σταυρό από λαιμό του και το χρυσό ρολόι και το κομποσκοίνι από το χέρι του!!! Αγαπημένη του ταινία το top gun με τον Tom Cruse, εξού και η εμφάνιση του με ray ban!! Αν και συνήθως ντύνεται στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε, στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις επιλέγει πιο ζωντανά χρώματα για να ξεχωρίζει!!!





Νο 3 Έυα Καϊλή (πρώην βουλευτής) Δύο είναι οι μεγάλες της αγάπες η πολιτική και η δημοσιογραφία!!! Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι περίπου 1,75, έχει καστανόξανθα μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια και δεν έχει καθόλου τρέλα με τη γυμναστική!! Πληθωρική και σέξι, η ωραία Θεσσαλονικιά λατρεύει τα δίχρωμα μπικινάκια ειδικά όταν είναι με κορδονάκια!!





Νο 4 Έλενα Ράπτη(ΝΔ): Έχει μεγάλη αδυναμία στα ρολόγια, για αυτό και δεν τα αποχωρίζεται ούτε στην παραλία!! Δεν φοράει ποτέ ολόσωμα, αντιθέτως έχεις μεγάλη συλλογή από μικροσκοπικά μπικίνι έντονων χρωμάτων !! Η Έλενα αποφεύγει τους λουκουμάδες όταν είναι στη θάλασσα και προτιμά ανάγνωση και βάδισμα!!!





Νο 5 Γιώργος Παπανδρέου(ΠΑΣΟΚ) Είναι ψιλός, φαλακρός και ήταν κάποτε πρωθυπουργός!! Λατρεύει τα sports και τις βόλτες με ποδήλατο, ενώ καθημερινά μετά το πλήρες πρωινό φεύγει για τζόκινγκ χωρίς να χάνει λεπτό!! Στη θάλασσα προτιμά τα σκούρα εφαρμοστά μαγιό που διαγράφουν άψογα το καλογυμνασμένο κορμί του!





Νο 6 Κωνσταντίνος Καραμανλής(ΝΔ): Εκτός από τις τσιπούρες, τα μύδια, τις χωριάτικες και τα σαγανάκια ο Κώστας λατρεύει τα μονόχρωμα μαγιουδάκια!!! Αν και στο παρελθόν δεν μπορούσε να αντισταθεί καθόλου στο καλό φαγητό, φαίνεται πως στη ζωή του πλέον έχει υιοθετήσει πνεύμα… πιο αθλητικό , αφού σε πρόσφατες φωτογραφίες του στη Μύκονο εμφανίστηκε ανανεωμένος και εμφανώς αδυνατισμένος!!





Νο 7 Θόδωρος Πάγκαλος: Προϋπόθεση για να πάει στην παραλία, είναι να υπάρχει δίπλα της τουλάχιστον μία πιτσαρία!! Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λατρεύει να τρώει μαζί με άλλους, ακόμη και αν πρόκειται για πολιτικούς αντιπάλους!! Όταν σκάει μύτη στην παραλία προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, όπως και η δήλωση του ότι. «Μαζί τα Φάγαμε»!!





Νο 8 Ανδρέας Λοβέρδος: Μπορεί να μην είναι πολύ ψιλός, είναι όμως στιλάτος και γοητευτικός!! Έχει γκρίζα μαλλιά και καλοδιατηρημένη κορμοσταστιά!! Δεν τρώει πολύ αλλά είναι ..μονίμως συνδεδεμένος με τη βουλή! Του αρέσει να περπατά στην αμμουδιά και να μιλά επί ώρες για τα πολιτικά !!





Νο 9 Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) Η κομψότητα για τον Άρη είναι το «α» και το «ω»!! Δεν πάει ποτέ για μπανάκι, χωρίς να φοράει γυαλιά και καπελάκι!! Είναι ψιλός, λεπτός, προσέχει τι τρώει και δεν του αρέσει να περπατάει μοναχός!! Λατρεύει το καρό και τον ωραίο καιρό!!



Νο 10 Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης(ΝΔ)Αν και «γαλάζιος» βουλευτής, στην παραλία δείχνει μια προτίμηση στο κόκκινο της Αλέκας!! Φοράει πάντα ρολόι και του αρέσει από ότι φαίνεται να τρώει!!! Είναι κοινωνικός και άκρα επικοινωνιακός!!!




Νο 11 Αντώνης Σαμαράς (ΝΔ) Τελευταίος και καλύτερος ο πρωθυπουργός μας!! Σαν δίδυμος προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον!! Λατρεύει τα «γαλαζοπράσινα» νερά και τα καπελά χρώματος μπλε ρουά!! Προσέχει τη σιλουέτα του, σαν τα.μάτια του, ενώ για να μην αποχωρίζεται ποτέ την παράταξη του, επιλέγει να φορά μαγιό με τα χρώματα της!!!

Εσείς σε ποιο πρόσωπο θα δίνατε ψήφο...παραλίας;;;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...