Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μασάδο: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας δήλωσε ο νεοαποκτηθείς άσος των «ερυθρόλευκων», Πάουλο Μασάδο...

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova μία ημέρα πριν την πρεμιέρα των πρωταθλητών κόντρα στη Βέροια, τονίζοντας πως θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσει του Μασάδο στη Nova:
Πάουλο καλωσόρισες στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημά σου με τους «ερυθρόλευκους». Όλοι εδώ στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για το 4ο αστέρι και το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Για εσένα αυτός ο στόχος είναι μία πρόκληση στην καριέρα σου;

«Φυσικά και είναι γι' αυτό ήρθα εδώ. Γνωρίζω πως ήρθα σε μία ομάδα η οποία πάντα μπαίνει στο πρωτάθλημα για να το κερδίσει. Θα είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο για τον σύλλογο και φυσικά και για εμένα. Είναι κάτι που το θέλω».

Πρόλαβες να εγκλιματιστείς; Τι συνθήκες εργασίας έχεις βρει εδώ στον Ολυμπιακό σε σχέση με τις εργασιακές συνθήκες μίας προηγμένης ποδοσφαιρικά κοινωνίας όπως είναι η γαλλική;

«Ναι, είναι διαφορετικά τα πρωταθλήματα. Είναι τελείως διαφορετικό το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Όμως, ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι μία ομάδα η οποία παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήθελα να πάρω μέρος σε ένα πρωτάθλημα με μία ομάδα η οποία έχει και ευρωπαϊκού στόχους».

Αλήθεια, τι γνωρίζεις για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Το έχω παρακολουθήσει αρκετά απ' την Πορτογαλία, γιατί έχω δει ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που έχουν παίξει εκεί. Γνωρίζω αρκετά καλά τις ομάδες. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα γιατί έχει ομάδες οι οποίες παίζουν και την Ευρώπη».

Υπάρχει μία κοινή παραδοχή πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Την ασπάζεσαι και πως λειτουργεί αυτό στην ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού;

«Ναι, το πιστεύω πως είμαστε το φαβορί, γιατί είμαστε σε έναν σύλλογο ο οποίος σκέφτεται μεγάλα πράγματα. Και όταν σκέφτεσαι μεγάλα πράγματα, δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι πρώτα απ' όλα το πρωτάθλημα. Μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αφετηρία του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας την Βέροια. Μία ομάδα η οποία επέστρεψε φέτος στην κατηγορία. Αυτό το άγνωστο του αντιπάλου πόσο επηρέασε την προετοιμασία και αν σε προβληματίζει.

«Όχι, δεν έχω κανέναν φόβο και καμία αμφιβολία. Αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, βγει και παίξει όπως ξέρει να παίζει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απ' αυτό το ματς».

Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες, ένας εκ των οποίων είσαι εσύ. Συμφωνείς πως ο χρόνος λειτουργεί ευεργετικά για το σύνολο προκειμένου να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να προσφέρει η ομάδα καλό θέαμα;

«Ναι, πιστεύω ότι μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε. Η προπόνηση μέρα με την μέρα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Και πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε παίζοντας καλά και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας χρονιάς.

«Γνωρίζω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά μας. Πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι. Τον θέλουμε κοντά μας. Ξέρουμε πως είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Και πιστεύω πως θα είναι μία χρονιά στην οποία θα κάνουμε μεγάλα πράγματα. Και θα είναι πολύ χαρούμενος ο κόσμος γι' αυτό».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...