Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΥΠΕΚΑ: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση της Μαργαρίτας Καραβασίλη

Αιτία της παραίτησης αποτέλεσε ανακοίνωση σχετικά με καταγγελίες για ελλιπή ενημέρωση   
Αιτία της παραίτησης αποτέλεσε ανακοίνωση σχετικά με καταγγελίες για ελλιπή ενημέρωση
Δεν έγινε αποδεκτή, από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γρηγόρη Τσάλτα, η παραίτηση που υπέβαλε την Παρασκευή η ειδική γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαργαρίτα Καραβασίλη, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΥΠΕΚΑ...

Η παραίτηση προκλήθηκε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, από το περιεχόμενο ανακοίνωσης που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή και αντέκρουε καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αποδίδονταν σε επιθεωρητές περιβάλλοντος για ελλιπή ενημέρωση της ΕΕ για τους ΧΑΔΑ, για αναξιόπιστες περιβαλλοντικές μελέτες για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού και για τη μη υπογραφή προστίμων από τον τέως υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ, ο υπουργός «θεωρώντας ότι τα σχετικά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν απηχούν πραγματικά θέσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, δεν θεωρεί ότι υφίσταται ζήτημα παραιτήσεων».
Σημειώνεται επίσης ότι την παραίτησή τους για το ίδιο θέμα υπέβαλαν, μέσω της Ειδικής Γραμματέως και οι επικεφαλής της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, γενικός επιθεωρητής Παναγιώτης Μέρκος και ο βοηθός γενικού επιθεωρητή Σωτήρης Στασινός, οι οποίες επίσης δεν έγιναν αποδεκτές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...