Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Videos - Α. Τσίπρας: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»



Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του...


Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τους κυρίους Βενιζέλο και Σαμαρά ότι όλα αυτά τα χρόνια. «Λεηλάτησαν την Ελλάδα. Και, μετά, υπέστειλαν την ελληνική σημαία. Και την παρέδωσαν στην Άνγκελα Μέρκελ. Αλλά ο λαός μας δεν φοβήθηκε τους φοβισμένος και τους ένοχους. Τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο. Δεν λύγισε. Δεν τους παρέδωσε την αξιοπρέπειά του. Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτήρισε τους πολιτικούς αρχηγούς της ΝΔ κινδυνολόγους. «Ποντάρουν στον φόβο για να κλέψουν ψήφους» είπε ο Α. Τσίπρας και απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι το κόμμα του θα βγάλει την χώρα εκτός ευρωζώνης. «Τη Δευτέρα αρχίζει η νέα εποχή της ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους απανταχού κερδοσκόπους. Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε». Παράλληλα ζήτησε ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία για έρθει όπως είπε «ο λαός στην εξουσία». «Ο λαός ανοίγει το κεφάλαιο της νέας μεταπολίτευσης στην Ιστορία της Ελλάδας. Τη Δευτέρα σχηματίζουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».
Για το θέμα της ασφάλειας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΝΔ για τα μέτρα που ανακοίνωσε «εμείς δεν θα κυνηγάμε τους διαδηλωτές αλλά τους ληστές. Εγγυόμαστε την ατομική ασφάλεια του πολίτη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς. Υποστήριξε πως θα διαπραγματευτεί σκληρά με την Άνκελα Μέρκελ «εμείς δεν θα λέμε ναι σε όλα όπως έκαναν οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς» Κλείνοντας την ομιλία του εξέφρασε την βεβαιότητα του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...