Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πυρά Π.Καμμένου κατά Ντ.Μπακογιάννη

Πυρά Π.Καμμένου κατά Ντ.Μπακογιάννη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Πάνος Καμμένος στα πυρά της Ντόρας Μπακογιάννη που δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «στερείται σοβαρότητας». «Μιλάει η κ. Μπακογιάννη, της οποίας ο άντρας έβγαλε στο εξωτερικό ένα δισ. δολάρια, χωρίς να το δηλώσει» τόνισε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στη ΝΕΤ...

 Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και στο στέλεχος της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Πάνος Καμμένος στα πυρά της Ντόρας Μπακογιάννη που δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «στερείται σοβαρότητας». «Μιλάει η κ. Μπακογιάννη, της οποίας ο άντρας έβγαλε στο εξωτερικό ένα δισ. δολάρια, χωρίς να το δηλώσει» τόνισε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, καθώς όπως δήλωσε στο Βήμα της Κυριακής: «Δεν τον θεωρώ ούτε κατ' ελάχιστον σοβαρό. Πάρτε οτιδήποτε λέει και οτιδήποτε κάνει ο κ. Καμμένος. Οι έννοιες σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια δεν συμβαδίζουν με τον κ. Καμμένο…».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε απαντήσει στη Ντόρα Μπακογιάννη και στη διάρκεια ομιλίας του την Κυριακή, λέγοντας: «Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens».

Αναφορικά, στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας, ο Πάνος Καμμένος άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να στηρίξει μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον βασικό όρο να μην μετέχουν προσωπικά σε αυτήν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...