Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!


Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .
nekrotafeio
Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη στη Γλυφάδα... Άνοιξαν το νεκροταφείο που είναι κλειστό εδώ και ένα χρόνο, για να θάψουν δημοτική σύμβουλο, δημοσία δαπάνη!

Ως γνωστόν, το νεκροταφείο της περιοχής, όπως και το εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα, είναι κλειστό από τον περασμένο Αύγουστο, με αποτέλεσμα οι δημότες να αναγκάζονται να κηδεύουν τους ανθρώπους τους, από όποιο νεκροταφείο κοντινών περιοχών τους δεχτεί.
Μάλιστα, οι δημότες της Γλυφάδας δεν μπορούν να μπουν στο νεκροταφείο, ούτε για να τελέσουν ένα μνημόσυνο στους ανθρώπους τους που βρίσκονται θαμμένοι εκεί.
Παρόλα αυτά, η δημοτική σύμβουλος Φρειδερίκη Μαλάμη, θάφτηκε σε κάποιον από τους τάφους που είχαν μείνει κενοί πριν κλείσει οριστικά το νεκροταφείο, χωρίς να έχει οικογενειακό τάφο και χωρίς οι οικείοι της να πληρώσουν το παραμικρό για την κηδεία, καθώς έγινε με χρήματα των δημοτών.
Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, το γεγονός ότι, η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Άγιο Τρύφωνα Τερψιθέας, ενώ στα κηδειόσημα δεν αναφερόταν το κοιμητήριο της Γλυφάδας ως χώρος ταφής...

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Από ότι φαίνεται από τα σχόλια στο άρθρο, μιλάμε για μια γυναίκα, ιατρό που ήταν ευεργέτης στην τοπική κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε τι σκέπτεστε...