Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συμφωνία έβγαλε η συνάντηση Τσίπρα- Κατσέλη

Κοινά σημεία διαπίστωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας και με την ΕΟΑ
 
Συμφωνία έβγαλε η συνάντηση Τσίπρα- Κατσέλη
Λούκα Κατσέλη, στη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του.
Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Τσίπρας με την Λούκα Κατσέλη συμφώνησαν σε προεκλογική και μετεκλoγική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά η παραμονή στην Ευρωζώνη με λαό που να ζει με αξιοπρέπεια ή λαό λεηλατημένο»....


Η Λούκα Κατσέλη υποστήριξε ότι θα στηρίξει τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις αυτού του τόπου, βασική συνιστώσα της οποίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σύγκλιση και με την ΕΟΑ

Πολλά κοινά σημεία και προγραμματική σύγκλιση, που οδηγούν σε συμπαράταξη, διαπιστώθηκαν και κατά τη συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελληνικής Οικολογικής Αριστεράς (ΕΟΑ).

Μετά τη συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύγκλιση απόψεων, τονίζοντας ότι οι δύο δυνάμεις θα είναι συναγωνιστές στη μεγάλη προσπάθεια για μια νέα οικολογική διακυβέρνηση.

Εκ μέρους της Ελληνικής Οικολογικής Αριστεράς, ο Θέμης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι η ΕΟΑ, διατηρώντας την πολιτική αυτοτέλειά της, συμπαρατάσσεται σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία με τις κοινωνικές δυνάμεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια νικηφόρο εκλογική έκβαση, για το καινούργιο που έρχεται, για μια αριστερά με οικολογικό βλέμμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...